Produk Terlaris Ogos..

July 12, 2011

.::Faliesha berbaju princess::.

Settle sudah pasal kek princess..malam tadi kitaorang pergi tempah kek princess ni dekat Ziq bakery & Kek dekat gong kapas sb ramai yang suggest kat situ..kitaorang tempah kek 2 tingkat..yang atas kek princess 2 kg n yang bawak kek biasa 3 kg..lama jugak la duk pilih design kat situ last2 suruh faliesha je pilih..tp seriusly memang lawa-lawa kek kat situ..nanti nak kahwin leh la tempah kat situ kan..hehehe...

Adryana Faliesha..

Lepas balik dari kedai kek tu, kitaorang pun singgah kat giant..nak pergi cari baju ala-ala princess la konon..hehe..cari punya cari jumpa la baju princess nie..actually memang dah takde pilihan..nak tak nak terpaksa la ambik yang nie..

Faliesha bergaya dengan baju princessnyer..dah tak sabar dia nak pakai jumaat nie..sabar yer sayang..hehe
p/s--> actually hari ni besday faliesha tapi hari jumaat ni baru nak sambut besday dia..papepun happy besday syg..smoga anak cikmie ni berjaya di dunia dan akhirat..amiin.....

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. taksubnye die ngn princess..hihi...tp comellah bdk2 jd princs...cute ngat...

    ReplyDelete
  2. alor cumeinyaa .. sure lah x sabar siap ada fairy lagi :)

    ReplyDelete
  3. beso dh die , dlu kecik agi...dukung agi ctu cni...hehe..

    ReplyDelete
  4. jie--> tu la giler princcess sekrg nie..

    ReplyDelete
  5. sutera kasih--> ur rite..princess to be..hehehehe

    ReplyDelete
  6. ida--> tu la asyik tanya je kek bila siap..hehehe

    ReplyDelete
  7. mawar--> ye la mawar..mcm auntie die la..hehehe

    ReplyDelete
  8. rozah--> tu la kekgi tinggi dr rozah lg..hehehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar