Produk Terlaris Ogos..

July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


segmen abg ben..

Silalah kritik blog amy nie..sila bagi kritikan yang membina ok..hehe..thanks..

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

    baru la berat..! hahaha..;p

    yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

    fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

    http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. blog akak ok je :)
    comel la kaler pink hihi
    tak la berat sangat
    dan yang pasti ,
    post best best ^___^
    dari dulu sampai sekarang . hihi
    please dah kawin pom jangan stop blogging je , hihi

    ReplyDelete
  3. awak... kaler merah jambu cikbee suke...
    tapi kalo bley, belog sequence tu letak atas sket yeh...
    salam kenal...
    =))
    btw, follow u..

    http://lebazbee.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. 1st thanx sbb sudi singgah n kritik blog saya..

    2nd kena kritik balik la kan..blog cik amy nie cantik..warna pon ceria n lembut jeee...suke2..tp blog archieve nape letak bawah skali..mcm tercari2 plak ( nie pendapat sy jer la..)

    ReplyDelete
  5. hai.

    blog cantik n simple.,kaler pink.i likeee :D
    done following this blog.

    http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  6. berat sikit blog ni,cm lambat sikit nk loading~ tu je, yg lain ok :)


    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Maybe awak kena buat scroll box kat bloglist tu.

    Comment me back

    ReplyDelete
  8. Feedjit x perlu. Bloglist buat scrollbar. Kotak komen kalo buat pop up lagi superb kot. Hehehhe.

    Dan kalau boleh, buang je widget gengblogger.com tu. Mengganggu la bila asyik kuar authentication required tu. =D

    Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  9. Blog archive tu kat kalendar yg bertajuk kisah cinta semalam.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar