Produk Terlaris Ogos..

July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG..

Bila Buka Blog? :: Ditubuhkan pada Februari 2009.

Kenapa anda buat Blog? :: Amy buat blog sebab semua pelajar yang ambik kursus Spike@Trg iaitu program e-farm under kerajaan Terengganu diwajibkan buat blog..Kursus yang kitaorang ambik ni kursus it dan selepas habis kursus ni kami akan dihantar bekerja dengan syarikat membuat website dan portal di Kuala Lumpur..Syarikat Skali group..dan sampai sekarang amy masih gunakan blog nie walaupun dah tak kerja kat situ..

Siapa idola Blogger anda? :: RedMummy..Ben Ashaari..Cik Epal..Hanis Zalikha..(kenapa amy minat dengan blog2 nie sb diorang citer pasal kehidupan diorang dan bukan fully pasal dunia artis dan bukan juga entry yang dicopy paste..dari cerita2 kehidupan mereka juga kita boleh mengenali mereka denganl ebih dekat=) amy masukkan video2 bila xde idea nak update je..hehe..

Cuba bagitau kenapa blog anda patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari ? :: Kenapa ek? tak taula..xde yang special pun blog amy..cuma amy akan update tiap2 hari dan blog walking blog kawan2 tiap hari..blog walking boleh mengeratkan silaturahim walaupun di alam maya..

12 Orang Pengomen Tegar..:

  1. singgah dari segmen yg sama.. jgn lupa pukul 2 petang nanti ^^

    ReplyDelete
  2. pejapp> ok peja..nati amy singgah lagi..

    ReplyDelete
  3. btol2.. saya pon xminat dengan entry2 yang dicopy paste..
    daripada segmen Ben Ashaari jugak :)
    Singgah sini dan follow..
    nice blog :)
    kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.

    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. skodeng2.. nice blog n follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. menarik segmen ni..

    owhh sebab tu ekk amy buat blog..so amy ni ada asas tau pasal IT la kan?blh la bljr ngn amy ni hehe

    ReplyDelete
  6. Owh..kiranya Ammar ni blogger junior lagi lah

    ReplyDelete
  7. singgah sini n follow =D
    blog maria elena , FL , ngan cik epal tip top lahh

    ReplyDelete
  8. fahmie--> tau xpe..dah singgah n dah folo blog fahmie dah..thanks coz sudi ziarah blog amy..hehe

    ReplyDelete
  9. singgah n follow sini

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar