Produk Terlaris Julai..

July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU


Segmen Abg Ben..

Actually blog ni dah lama wujud cuma amy dah lama tak aktif..geng2 blogger dah ramai jugak tak aktif..sekarang dah mula nak aktif balik..jadi sape yang nak tukar bloglist boleh la tukar dengan amy..comfirm amy akan singgah bloglist amy tiap2 entry baru mereka..nanti boleh masukkan kat Blogger Aktif 2011..

p/s--> abg ben kate yang penting jujur...segmen sebelum ni ada sorang mamat yg bernama *** coment cakap akan singgah tiap2 hari n juga dah folow blog korang tp pada hakikatnya tak..kalau nak suruh folow xyah r nak menipu kan..kejujuran itu penting dalam sebuah kehidupan...peace no war..senyum sokmo...

40 Orang Pengomen Tegar..:

  1. saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

    ReplyDelete
  2. saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

    ReplyDelete
  3. dah follow!!! jom masukkan link dalam bloglist nak?

    http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. bertukar

    http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen,huhu

    kita tak fahamlah segmen ni,,
    bloglist kat mana?
    takpenuh ke blist tu?

    ReplyDelete
  6. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  7. dah follow kamu dah..dah liskan kamu dlm list saye..kalo free follow dan shre2 lah link kite ye..heheheh

    ReplyDelete
  8. saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila tinggalkan link di sini http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

    terima kasih!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. kalau sudi, mskknla blog sy yer, blog kamu dah sy add dlm VVIP List

    Entry Terkini Blog Razis "Ben Ashaari Ajak Join Bloglist Blogger Baru"

    ReplyDelete
  10. Tahniah!! saya pilih kamu untuk '20 bloglist terbaru'

    http://leyzajamil.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  11. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  12. join jugak ! hee jom tukar link :D

    http://aishamyra.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  13. jom tukar...

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  14. salam.

    nak tukar link dgn saya?
    kalau nak reply kat comment box entry sy yaa.i'll follow u.

    http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  15. jom tukar link ^_^

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  16. jom tukar link ?^^

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  17. Hi...
    Jom tuka2 link..
    http://haslindariffin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  18. sudi tak tukar link dgn alisya~~

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    thanks!

    ReplyDelete
  19. ziarah... sudi tukar link dgn sy, jom singgah sini...

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. hai alumni fspu..ehheh

    saya dah letak blog awak dalam list..(^_^)V


    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  21. klik snie kalau sudi tukar..tinggalkan link anda sekali yerw..^_^

    http://chayapengawal.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  22. klik snie kalau sudi tukar..tinggalkan link anda sekali yerw..^_^

    http://chayapengawal.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  23. berminat tukar link dengan awak,
    kalau berminat dengan link Lia kliklah..

    http://liailnia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    terima kasih. :)

    ReplyDelete
  24. berminat tukar link dengan awak,
    kalau berminat dengan link Lia kliklah..

    http://liailnia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    terima kasih. :)

    ReplyDelete
  25. jom tukar2

    http://ejatmu89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    i follow u...

    ReplyDelete
  26. dah list kan blog ni...


    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/


    list kan blog saya plak okey

    ReplyDelete
  27. atika, lulu,phoenix, azam, fiq--> done..

    ReplyDelete
  28. iza jamil,razis, daring women, kimi, fareez --> done.

    ReplyDelete
  29. TQ..
    i also add ur blog at my new bloglist..

    ReplyDelete
  30. dah list dalm bloglist ^^
    boleh tengok di The Saranghaeyo :)

    ReplyDelete
  31. saya suda folow awk..sdi jg bloglist sya?kalo sdi sila bg respon di link ini..dan sya akn ltk kn awk dlm bloglist sya..tq

    http://abyazree.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html?showComment=1311744771941#c8323373598843088919

    ReplyDelete
  32. singgah dari segmen abg ben. jom tuka-tuka bloglist ! :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar