Produk Terlaris..

June 6, 2011

.:: Penat pasang pelamin::.

Besok majlis pertunangan sepupu aku..kitaorang bertungkus lumur memasang pelamin..pelamin tu kitaorang reka2 sendiri jer..nak sewa pun tak berbaloi setakat nak tunang jerkan...hihi..Ni dia spupu aku yang bakal bertunang besok..yang bertudung putih tu..namanya fasha..bukan fasha sandha tau tapi fasha nisha..hehe..umurnya baru 19 dan sekarang ni masih belajar di kolej pembantu perubatan di Alor star...

p/s--> kak mi doakan semoga majlis berjalan lancar dan cepat2 ke jinjang pelamin...amiin..

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Hi, your friend is very pretty, attractive young lady.
    And you too.
    Have a nice day and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Salam kenal...terjah singgah dr blog sutera kasih :) nice blog okeh ^_- winkss

    ReplyDelete
  3. redbloodsnow==> actually awk dah de dlm friend list saya..papepun salam kenal..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar