Produk Terlaris..

June 9, 2011

.::I got a new job..alhamdulillah::.

Salam pagi satu malaysia..semalam amy dapat tawaran kerja KIST @ Kolej Islam Sains Terengganu..hehe..setelah sekian lama amy menganggur akhirnya dapatla jugak..sebelum ni amy dah pernah dapat kerja tapi agak kurang berminat dengan kerja-kerja tu..agak memilihkan..huhu...kerja ni dekat je dengan rumah amy jadi leh duk kat rumah je..tu yang best..leh main dengan anak2 buah..lagi satu ni mungkin rezeki nak tunang kut..hopefully nak kahwin lak nanti dapat rezeki kerja goverment..insya Allah..hehe..

Insya Allah kalau takde arau amy akan start kerja baru pada 15.06.11 nie..bila dipikir-pikirkan balik, ada hikmah di sebalik pertukaran tarikh majlis pertunangan amy..sepatutnya kalau diikutkan plan amy dengan fahmi nak tunang pada 18.6.11 tetapi apabila family fahmi datang merisik dan bincang punya bincang dengan family amy tarikh ditetapkan pada 11.06.11.. diawalkan seminggu sebab family fahmi nak buat pada cuti sekolah..papepun syukur alhamdulillah, sebab kalau dah start kerja nanti mesti menggelabah jugak sebab waktu cuti amy jatuh pada hari khamis dan jumaat je..hari sabtu kerja..jadi pada 18.6 tu jatuh hari bekerjala..ada hikmah disebalik semua tukan..hehe..papepun syukur alhamdulillah...

2 hari je lagi tuk menuju ke status yang baru..tak sabar rasanya..baru je nak tunang kalau nak kahwin tak tau la feel dia camne..mesti happy gilerkan..korang tolong doakan majlis amy berjalan dengan lancar yer..fahmi baru je sampai Terengganu pagi tadi..petang ni insya Allah kami akan keluar bersama buat kali terakhir sebagai kasih kekasih b4 jadi tunangan..hehe agak gedikkan dengan ayat itu..ada amy kisah..hehe..

symbol of love kasih kekasih...

p/s--> Ya Allah ya tuhankan, berkatilah majlis kami nanti..amiin....

7 Orang Pengomen Tegar..:

  1. tahniah kak may..akhir nye penantian yg ditunggu2, tiba jgk..post ape kje tu..ape pon, slmt bertunang yer... muah2..;)

    ReplyDelete
  2. amy!!!tahniah..sangat2 hepi baca ni!!alhamdulillah!!!tahniah..cepat2 kawen taw hehehe(amy..doakan aku ade rezeki dan jodoh k..huhu)..btw..follow ah aku..

    ReplyDelete
  3. kak nor - slaam amy..ewah..ewah...dah nak tunang yea dgn fahmi...akak doakan amy berbhagia selalu :) smoga panjang jodoh dan murah rezeki ..amin :)

    ReplyDelete
  4. salam amy...tahniah nak tunang juga akhirnya dgn fahmi yea....amin :) semoga kekal hingga ke jinjang pelamin :)- KAK NOR

    ReplyDelete
  5. bestnya nk tunang dah ye..congrats!!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah dpt keje baru n bergelar tunangan org suda.. igt yer..lumrah bertunang nih byk rintangan..hadapi dgn tenang n sbr..jgn buat keptsn terburu2 yer yunk... :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar