Produk Terlaris Julai..

June 29, 2011

.:: Tanpa Kekasihku - Agnes Monica ::.



Tanpa Kekasihku - Agnes Monica

Langit begitu gelap,
hujan juga tak kunjung reda
ku harus menyaksikan cintaku terenggut tak terselamatkan
Ingin ku ulang hari,ingin ku perbaiki
kau salah,kau kubutuhkan
beraninya kau pergi dan tak kembali

Dimana letak surga itu
biar kugantikan tempatmu denganku
adakah tanda surga itu
biar kutemukan untuk bersamamu

kubiarkan senangku menari di udara
biar semua tahu kematian tak mengakhiri
cintaaaaaaaaaaa

Apalah artinya hidup tanpa kekasihku
percuma bila aku disini sendiri

kekasihku,bersamamu 5x

June 26, 2011

.::Yakinlah Aku Menjemputmu - Kangen Band::.

Yakinlah Aku Menjemputmu - Kangen Band.



Teringat selalu wajah kekasihku
saat ku menuai lalu
coba engkau dengarkan
ku tuaikan nada lirik lagu sederhana
ku ceritakan kisah tentang kita
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Peluklah tubuhku bila engkau rapuh
saat kau mulai terjatuh
aku datang menyelamatkanmu
ini surga kita tiada yang menguasainya
tempat kita bersandar dan bertahta

reff:
Tenang sayang, ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis, hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu

Tenang sayang, ku tepati janjiku
karna kau wanita terhebat
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu

Tenang sayang, ku sambut engkau datang
ku yakin engkau menjemputku
jangan menangis, hapus air matamu
yakinkan ku tetap milikmu

Tenang sayang, ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis, hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu

Tenang sayang, ku tepati janjiku
karna kau wanita terhebat
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu

Tenang sayang, ku sambut engkau datang
ku yakin engkau menjemputku
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu
kau milikku


June 13, 2011

.:: My Engagement 11.06.11::.

Alhamdulillah...tanggal 11.06.11 terbina sudah ikatan antara amy dan fahmi iaitu ikatan tali pertunangan..syukur sangat-sangat sebab majlis berjalan dengan lancar..orang kata bertunang ni banyak dugaan..amy harap amy dan fahmi dapat menempuh itu semua dengan sabar dan tabah..doakan kami yer....

dag dig dug....=)

me...
bersama2 ma ~MIL~
Kenangan bersama..
snap snap snap...
outdoor di kg dusun...
bersama mira n faziey..pahni turn dorang lak..hehe..

p/s--> ya Allah ya tuhanku..berkatilah hubungan amy dan fahmi..amiien...

June 9, 2011

.::I got a new job..alhamdulillah::.

Salam pagi satu malaysia..semalam amy dapat tawaran kerja KIST @ Kolej Islam Sains Terengganu..hehe..setelah sekian lama amy menganggur akhirnya dapatla jugak..sebelum ni amy dah pernah dapat kerja tapi agak kurang berminat dengan kerja-kerja tu..agak memilihkan..huhu...kerja ni dekat je dengan rumah amy jadi leh duk kat rumah je..tu yang best..leh main dengan anak2 buah..lagi satu ni mungkin rezeki nak tunang kut..hopefully nak kahwin lak nanti dapat rezeki kerja goverment..insya Allah..hehe..

Insya Allah kalau takde arau amy akan start kerja baru pada 15.06.11 nie..bila dipikir-pikirkan balik, ada hikmah di sebalik pertukaran tarikh majlis pertunangan amy..sepatutnya kalau diikutkan plan amy dengan fahmi nak tunang pada 18.6.11 tetapi apabila family fahmi datang merisik dan bincang punya bincang dengan family amy tarikh ditetapkan pada 11.06.11.. diawalkan seminggu sebab family fahmi nak buat pada cuti sekolah..papepun syukur alhamdulillah, sebab kalau dah start kerja nanti mesti menggelabah jugak sebab waktu cuti amy jatuh pada hari khamis dan jumaat je..hari sabtu kerja..jadi pada 18.6 tu jatuh hari bekerjala..ada hikmah disebalik semua tukan..hehe..papepun syukur alhamdulillah...

2 hari je lagi tuk menuju ke status yang baru..tak sabar rasanya..baru je nak tunang kalau nak kahwin tak tau la feel dia camne..mesti happy gilerkan..korang tolong doakan majlis amy berjalan dengan lancar yer..fahmi baru je sampai Terengganu pagi tadi..petang ni insya Allah kami akan keluar bersama buat kali terakhir sebagai kasih kekasih b4 jadi tunangan..hehe agak gedikkan dengan ayat itu..ada amy kisah..hehe..

symbol of love kasih kekasih...

p/s--> Ya Allah ya tuhankan, berkatilah majlis kami nanti..amiin....

June 7, 2011

.::Selamat Bertunang buat Shasha dan Hasri::.

Semalam, 6.6.11 selasai sudah majlis pertunangan sepupu aku ni..shasha dengan pasangannya hasri..kedua2 orang ni muda lagi..shasha ni baru je 19 tahun dan hasri ni lak baru je 22 tahun..tapi takpelah sebab kedua-dua dah keje goment..cerah masa depan kan..bolehla kahwin muda2 ni..papepun kakmi doakan semoga sha dengan sri bahagia ke akhir hayat..amiin..



Bersama tunangnya..hasri..kedua-duanya orang kuala berang ni jer..xyah gaduh balik raya nanti..hehe..sweet jekan 2 orang nie..bagai pinang dibelah dua..hehe..


Kenangan di majlis pertunangan mereka...macam majlis akad nikahkan..hehe..

p/s--> Ya Allah ya tuhanku, berkatilah dan percepatkanlah jodoh mereka..amiin..

June 6, 2011

.:: Penat pasang pelamin::.

Besok majlis pertunangan sepupu aku..kitaorang bertungkus lumur memasang pelamin..pelamin tu kitaorang reka2 sendiri jer..nak sewa pun tak berbaloi setakat nak tunang jerkan...hihi..Ni dia spupu aku yang bakal bertunang besok..yang bertudung putih tu..namanya fasha..bukan fasha sandha tau tapi fasha nisha..hehe..umurnya baru 19 dan sekarang ni masih belajar di kolej pembantu perubatan di Alor star...

p/s--> kak mi doakan semoga majlis berjalan lancar dan cepat2 ke jinjang pelamin...amiin..

June 4, 2011

.:: Finalis Akademi Fantasia 9::.

Tahniah pada k empat-empat finalis akademi fantasia..yaitu hazama, lena, azri dan fina...agak terkezut dengan pengingkiran erul...mungkin bukan rezeki dia kut..papepun tak sabar dengan konsep akhir pada hari ahad minggu depan...semoga hazama menjadi juara..korang tolong vote tuk hazama yer..aku xde bajet nk vote..hahaha..

Sedikit tak puas hati dengan immunity yg diberikan pada fina..sepanjang konsep fina hanya diuji dengan lagu2 makanan dia..lagu2 yang tinggi...tp orang lain semua diuji dengan bermacam2 genre..cer bagi lagu dangdut kat fina..comfirm fail..bagi aku suara fina hanya tinggi tp xbest n xmerdu langsung..erul lagi layak tp apa boleh buat..kuasa di tangan dorang..

GO HAZAMA GO HAZAMA GO HAZAMA..DO UR BEST.. KAW TIMMMMM!!!!!!

June 1, 2011

BLOG UNDER CONSTRUCTION..

.BLOG UNDER CONSTRUCTION!!!!!!!!!!!!


Dah lama giler aku guna template nie..dah borink dah..sama je..hidup ni kena ada perubahan jugakkan..hehehe..sekarang ni tengok blog orang macam comel2 je..jeles giler..hehe so sekarang hati aku dah tergerak tuk tukar template blog aku nie....huhu...thanks to cik shaza sudi ejas blog aku nie..

Tuk cik shaza--> thanks u so much ek..harap2 lepas ni mud tuk berblogging kembali macam dulu...

Iklan Berbayar