Produk Terlaris Julai..

May 22, 2011

.::Merisik::.

Assalamualaikum semua..lamanya aku tak update blog nie..bukan pe line broadband sekarang makin parah aku rasa..huhu..

Sebenarnya kat sini aku nak share 1 berita gembira buat aku..apa dia ek?? hehe..ok2 straight to the point ek..sebentar tadi family myluv datang tetapkan tarikh pertunangan aku dan si dia..selepas diperbincangan dan akhirnya dengan kate sepakat family aku dan si dia, kami akan bertunang pada bulan 6 nie...

Alhamdulillah..selamat sudah step pertama..tinggal kedua dan ketiga lagi.. Korang doakan semoga semuanya diberkati-Nya yer..


p/s--> lagi 3 minggu insya Allah aku akan bergelar tunangan org..hehe..

13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. tahniah2..akhirnya dik mie ngan kak mie ke jinjang pelamin jua...hehe..

    ReplyDelete
  2. wah..wah...tahniah2...moga majlis berjln lncar ye k.amy....moga smpai ke jinjang pelamin..amin....blh msuk group awok2 kite ni hihihi...

    ReplyDelete
  3. Aminnn..
    semoga dipermudahkan..tahniah..

    ReplyDelete
  4. wahhh amy tahniah2..c... aja ckp doh.. mesti amy dulu..heheh ;)

    ReplyDelete
  5. AKKKK !!!
    TAHNIAH !!
    kahwin nnti jemput taw !!

    ReplyDelete
  6. akhirnyer........tahniah amy...semoga kekal ke jinjang pelamin..hehehe...

    ReplyDelete
  7. ehem²..amboi org tu... akekeke congrats yer mi.. igt taw.. skang da kene start blaja bertolak ansur.. :) namo gado2 da ok..hehehe byk² bersabar..ag satu jgn ikat lame2.. n jgn la plk kenduri pas raye erkkk heeee nnt xdpt jumpe org kt kenduri.. :p

    ReplyDelete
  8. Waaaahhh!! Cerita gembira!!

    Nnti jgn lupa letak gambo berdua yg cun ok :)

    ReplyDelete
  9. tahniah2..akhirnyer..hihihi...suke lah 2...tahniah amy..

    ReplyDelete
  10. waa, tahniah2. lama tak makan coklat warna warni camnie ~

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar