Produk Terlaris Julai..

May 30, 2011

.::HOMEMADE CHOCOLATE::.

Homemade chocolate..sweetkan..actually hari ni aku duk usha2 kat facebook sape2 yg jual coklat online nie..kononnya nak tempah tuk wat hantran pertunangan aku nati..bila di usha2 jumpalah 2 3 orang yang buat menda alah nie...bila aku msg2 dorg ada yang dah xbuat pos laju dan bermacam2 masalah lagi..aku pun try tanya dalam fb dan thanks to myra sebab bgtau kak syuhada yg merupakan kawan aku jugak boleh buat coklat macam nie..so sekarang takyah fikir lagi dah settle tuk coklat nie..lagipun senang boleh ambik by hand je xyah nak pos2 nie..hehe..kak syu plez take note yer..hehe..

Tu dia,ini lah warna tema aku nanti..purple putih..tp ni cuma contoh warna yg aku nak je sb yg ni 24 piece tp kak syu akan buat nati 35 pieces harganya RM47..tak kisahlah harga sebab adik aku yang sponsor..hehe..katenya jangan lebih dari RM50 hinggit so sekarang ni ada balance lagi rm3..haha..

Ok, sekarang ni lah design yang aku nak nanti...comel tak..cuma warna je tukar ke warna purple putih n kat bawah nanti boleh tulis nama ktorg..hehe..

Sekarang ni duk usha kek pulak..kek cmnane ek? hmm..yg bestnyer untuk kek ni adik bongsu aku lak nak sponsor..bestnyer hidup...hehe...

p/s--> 12 days more to go......

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. salam amy..amy nk bertunang ekk?wahhh happy for you dear... :)

    ReplyDelete
  2. hihih..besenyer adik beradik yg best kn..yg 2 nk sponsor yg 2 nk sponsor kn best kn..hihih...menghitung hr dh..

    ReplyDelete
  3. myra--> memang best mira..bukan adik beradik tp family..semua sponsor..hehehhe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar