Produk Terlaris..

April 10, 2011

.::AKADEMI FANTASIA 9 :: KONSERT PERTAMA :: LENA THE BEST ::.

Akademi fantasia minggu pertama...

Tak sabar-aku tunggu konsert nie..kononnya nak tengok kehebatan pelajar-pelajar tersebut..tp bagi aku konsert malam ni hambar dan tak best mane...mungkin sebab minggu pertama kut dan mungkin diorang nebes..huhu..kalau nak diikutkan, bagi aku konsert tirai ahari tu lagi best dari malam nie..malam ni hanya beberapa pelajar je yang best dan dapat kritikan yang baik dari pihak juri yaitu kak oji,adibah nor dan hattan..

Teruja sangat nak tengok AF aku sanggup meredah hujan pergi rumah makcik aku kat belakang rumah aku nie..haha..nak tengok kat rumah aku tapi tak boleh sebab ayah aku dah awal-awal pegang remote tv..katanya nak tgk bola..huhu..T-Team lawan pe tah..bola lak kat astro..ayah aku cakap Af xpe banyak ulangan..aduh geramnya..huhu..kan senang lau astro de 2 kan..

Untuk konsert minggu pertama ni..bagi aku, Lena is the best..dari tirai lagi aku tengok dia nie..suara dia memang best..sedap..power..tapi satu je..aku tengok lena ni agak gedik sikitla..huhu..kalau kurangkan kegedikan tu comfirm ramai orang akan suka..

Lepas je undian ditutup tadi..Lena ditempat yg pertama mengalahkan Aida yg dahulunya tempat pertama..Tahniah buat Lena..dan tuk konsert malam ni laikha disingkirkan..

Ni dia Lena..
Nama Sebenar: Lenaber Binti Hadir
Nama Afundi: LENA
Asal: Sabah
Umur: 21 tahun

p/s--> papepun Pak Nil the best..hehe..

2 Orang Pengomen Tegar..:

  1. unik nama dia...akak xngadap af pun amy...kureng minatlah af nie...

    ReplyDelete
  2. Keciwa tgk konsert pertama...bunuh semangat nak tgk konsert kedua...

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar