Produk Terlaris Julai..

March 19, 2011

.::Raja Lawak Musim Kelima (Final)::.

8.30 malam tadi aku dah terpacak depan tv bersama family aku..tak sabar nak tengok raja lawak..Memang gempak la pembukaan raja lawak tadi..mengalahkan akademi fantasia lagi..hihi..tp papepun Zizan n Johan memang best giler..terbaik wook..hehe..

Tahniah di ucapkan kepada Man yg telah menjadi juara dalam raja lawak musim ini..
Tahniah jugak tuk R2 selaku naib juara dan Balas di tempat ke tiga..tepat tekaan aku..
sebelum show aku bajet R2 akan jd juara tp lepas show aku tengok Man memang betul2 menyerlah..memang best giler..terus aku letak dia no 1..tp aku tak undi pun..syg kredit..haha..

Bestnya Man dapat wang tunai Rm100 ribu..dahlah takyah kongsi mcm R2 n Balas..kalau aku nak buat pe ek??..hmmm..mulalah nak berangan nie..haha..berakhirlah sudah raja lawak dan sekarang aku tak sabar2 nak tunggu Akedemi Fantasia musim terakhir..jangan lupa ye 4.2 ni konsert prelude..

p/s--> xsabar nak tengok pak nil mengacara AF tuk kali nie..

3 Orang Pengomen Tegar..:

  1. akak sokong R2 tp dpt agak man yg menang sbb tgk undi man naik atas...man mmg layak menang...

    ReplyDelete
  2. da agak da. musti man yg juara. walau takde peluang mau tonton.

    hahaha~!

    eh..hye amy!

    ekekeke..

    ReplyDelete
  3. Man tu mcm Zahid AF2. Mula mula RL5 start dia takle best sangat. Tapi makin lama dia makin best dan best.

    Dia mmg berhak menang!
    Lawak dia bersih dan clean...takde elemen lucah atau kasar melampau :)

    Amy apa khabar?
    Sori lama tak jengah blog Amy nie.
    Take care ya! :)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar