Produk Terlaris Julai..

March 27, 2011

.::Konsert Hore-hore bersama Aznil::.

Konsert Hore-hore bersama paknil di astro ria..

Aku terkilan sebab jam 11.00 mlm tu baru aku ingat nak tengok konsert nie..padahal dah lama tunggu konsert nie..konsert ni start kul 10 hingga kul 12 mlm td..nak tengok live punya jauh sangat..takkan la nak naik kl smata-mata nak tengok konsert..huhu..kalau kat Terengganu boleh jugak nak pergi..

Walaupun sempat tengok 1 jam je tp best sangat..best giler..memang betul2 menghiburkan..memang paknil betul2 power..paknil takde tandingannya buat masa nie..lawak dan telatah paknil bersahaja tp aku dengan adik aku duk gelak bagaikan orang kena sawan..haha..

Apa yang paling best hadiah2 yang ditawarkan..gila babung lumayan..yg aku sempat tengok ada yang dapat 4 bear, barangan kemas habib jewel bernilai rm50 000, tiket pernerbangan tuk mengerjakan umrah dan juga hadiah cabutan bertuah berupa sebuah perodua myvi premium bernilai rm50 000..wah hebatkan...apa yang paling aku respect kat pak nil..paknil telah menyumbangak wang daripada penjualan tiket kepada adik yang mengidap penyakit jantung (lupa nama) sebanyak rm30 000..sucinya hati paknil kan..ni lah contoh artis yg boleh dijadikan ikon...

Sekarang ni aku duk tunggu bila astro nak ulang balik konsert nie..1 jam aku permulaan aku tak tengok..betul2 rugila...pliz astro ulang balik konsert nie..mak aku lagi kesian..ingatkan konsert tu malam ni..lagi tak dapat tengok langsung..huhu..

p/s--> agak-agaknya bila paknil ni akan dapat gelaran Datuk ek?? Harap2 hari tu akan tiba..amiin...

12 Orang Pengomen Tegar..:

  1. mmg suke dgr celoteh pak nil pagi2...dia pun pemurah...pak nil mmg ikhlas dgn keje dia...

    ReplyDelete
  2. syg pak nil !!!!!!!! :)

    ada tgk semalam...best !

    ReplyDelete
  3. It's always nice when you can not only be informed, but also get knowledge, from these type of blog, nice entry. Thanks


    Web Design

    ReplyDelete
  4. Truly the blogging is spreading its wings rapidly.


    UK Education Consultants

    ReplyDelete
  5. Great post, I admire the writing style :) A little off topic here but what theme are you using? Looks pretty cool.
    web designing | brochure designing

    ReplyDelete

  6. I have found your blog to be quite useful. Keep updating your blog with in valuable information... Regards

    Website Design

    ReplyDelete

  7. Valuable information and excellent design you got here! I would like to thank you for sharing
    your thoughts and time into the stuff you post!! Thumbs up
    3D Modeling
    Corporate Presentation
    3D Images
    Real Estate Publicity
    Multimedia Presentation

    ReplyDelete
  8. It’s great to see good information being shared and also to see fresh, creative
    ideas that have never been done before.
    CCTV karachi
    Security equipment
    Surveillance System

    ReplyDelete
  9. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I dont know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog.
    I will keep visiting this blog very often.

    Web Hosting Pakistan
    Web Hosting Karachi
    Website Hosting
    Hosting Services Karachi
    Web Hosting

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar