Produk Terlaris..

March 29, 2011

.::FILEM OMBAK RINDU vs NOVEL OMBAK RINDU::.

Filem Ombak Rindu yang diadaptasikan daripada Novel Ombak Rindu..
Citer ni memang best..masa aku duk layan novel citer ni sampaikan nangis2..kalau dah dijadikan filem tak taula cammane jadinya..tp aku rasa filem takkan sama dengan novel sbnya novel terlalu panjang, banyak pergolakan dan kebiasaanya apabila dah dijadikan filem, banyak babak yang akan dipotong untuk memendekkan perjalanan cerita..tp aku harap jalan citer ni still lagi best sepertimana novelnya...filem ni akan ditayangkan pada 2011..tp bila ek? xsabar nak tengok nie..huhu..





p/s--> aku lagi suka kalau watak izzah diberikan pada Lisa..sebab lisa lagi muda kut..huhu..

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. ktepn ske citer ni oh.da nak kua ea filem dia? jgn la nty cm lagenda budak setan.bile jd filem, kureng sket. huhu~

    ReplyDelete
  2. tau xpe dik..biasanya kalau dh jd filem akan kurang sikit..dh byk cntoh dah..antaranya
    ayat2 cinta..
    ketika cinta bertasbih..
    lagenda budak setan..dll..

    ReplyDelete
  3. dah lama xbaca novel..tp pnah dgr tajuk novel nie..maya semakin popularlah sejak bercerai nie...

    ReplyDelete
  4. Salam...
    Adoi cair air liur ni trus...
    Mmm sedapnya mangga.. Adoi...
    Jumaat ni nak p pasar tani cari mangga la.. huuuu... x tahan..

    ReplyDelete
  5. Hahaha sory² salah komen.. Teruja gila tngk mangga tu.. Soley²...

    ReplyDelete
  6. uwaahhhhh sama la kita..gk pown makan buah pelam cicah garam belacan..hehe

    ReplyDelete
  7. haha ye an law novel banyak sambungan dia....hurmm xpew kita usha jew la...kalau best thumb up..haha

    ReplyDelete
  8. zura--> ye la sis biasanya kalau bercerai mesti naik je..best sis try r cari n baca..meleleh..huhu

    ReplyDelete
  9. gadis kepastian--> tula kan..sekadar menontor..huhu

    ReplyDelete
  10. antara novel kesayangan saya...tp mesti tak sama ngan filem kn...kena tgk br bole feel jln citer dia..sampai tk kt dlm jiwa...:)

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar