Produk Terlaris..

February 10, 2011

.::Sejuta Cinta Marshanda, MARSHANDA = BAIM WONG, Kejora dan Bintang::.

Pengaruh indon teramat kuat sekarang nie.huhu..ni adalah 2 citer yg aku follow..kalau xsempat tgk tv aku akan tgk kut you tube..kadang2 sb tak sabar nak tau kisah seterusnya aku terus layan je kut you tube nie..

SEJUTA CINTA MARSHANDA


Sejuta Cinta Marshanda
Setiap Isnin hingga Khamis di TV3
61 Episod..
Lakonan Marshanda dan Baim Wong..

KEJORA DAN BINTANG..

Kejora dan Bintang..
Setiap Isnin hingga Jumaat di Astro Ria Jam 6.30 hingga 7.30..
Lokonan Baim Wong dan Alissa..

Kalau korang borink jom layan citer nie..memang best giler..lagipun aku mmg minat giler lakonan Marshanda dan Baim Wong..hehe..Selamat Menonton yer..

p/s--> Bilala drama kat malaysia nak buat citer best cam indon ek? huhu..

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Tak sempat nak folo tapi wife saya folo dari youtube. Tak aci...dah tau apa endingnya!

    ReplyDelete
  2. erkk,dah xtaw siri drama yg besh kat tb amy!

    ReplyDelete
  3. hairil rizal--> tula dah tengok ending jugak..hehe.

    ReplyDelete
  4. kf--> tula malas nak layan bila dah layan rosak..hehe

    ReplyDelete
  5. suke tengok cite indon sebab awek dia cun2...hehehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar