Produk Terlaris..

February 7, 2011

.::Alhamdulillah dapat second cek dr Nuffnang::.

Alhamdulillah..hari ni aku dapat second cek dr nuffnang...walaupun jarang update blog skrang ni tp still lagi dapat rezeki dari nuffnang nie.. thanks nuffnang..thanks Allah.. Alhamdulillah... hehe...

p/s--> bila nak bg be lagi nuffnang? hehe..

15 Orang Pengomen Tegar..:

  1. banyak banyak

    tahniah2

    keep it up

    take care amy !

    ReplyDelete
  2. wah..wah..wah...
    k.amy...bile nk blnje ni hihihi...

    ReplyDelete
  3. amy eh...sedap ngat awak boleh...sy baru sikit ni...huhuhu...camner r nok v be byk???kadang2 klik sendiri nok v byk..hakhak..ada taktik lain x??

    ReplyDelete
  4. amy eh...sedap ngat awak boleh...sy baru sikit ni...huhuhu...camner r nok v be byk???kadang2 klik sendiri nok v byk..hakhak..ada taktik lain x??

    ReplyDelete
  5. wah.....

    knape mawar nye nuffnang cket jerk...nak earn pun cam tak semangat je ...huhu :P

    ReplyDelete
  6. wanie--> thanks sis..take care jugak yer..

    ReplyDelete
  7. camne la nk dapat duit byk macam ni,aish
    btw, tahniah
    keep it up

    ReplyDelete
  8. pieya--> xtau la taktik ye pieya..tp rasenya kena aktif blog je,,kena update sokmo entry tu..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar