Produk Terlaris Julai..

February 24, 2011

.::MARSHANDA @ CHACHA::.

Kepada sesiapa yang meminati lagu tema cerita Sejuta Cinta Marshanda boleh download kat sini..lagu ni memang best..nyanyian drpd Marshanda sendiri dan juga merupakan heroin dalam sinetron tersebut...

Sejuta Cinta nyanyian Marshanda...

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Reff:
Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Ulang Reff: 2x

Apabila di search dgn encik google nia akhirnya aku yang marshanda baru je berumur 22 tahun..10 0g0s 1989..besdaynya 2 hari je lepas besday aku..hehe..1aku memang minat sinetron2 lakonan marshanda nie..sb dia sangat comey..hehe..aku juga sempat search mengenai marshanda dgn teman hidupnya iaitu Ben Kasyafani.

Marshanda sudah bertudung apabila mimpi khiamat 5 hari berturut2..Alhamdulillah..
Ben dan Chacha....
Gambar pertunangan marshanda dan ben..

p/s--> thanks pakcik google..aku salah sorg peminat marshanda.. =)

14 Orang Pengomen Tegar..:

  1. awk mmg minat Marshanda ke??

    saya pun minat jugak tapi saya minat dia sebelum Malaysia tau pasal dia...

    dia dulu famous dalam cite kanak2 especially Bidadari !!!

    ReplyDelete
  2. bestnye dia dapat peringatan cm tue...

    ReplyDelete
  3. kalau betullah dia dah bertudung..Alhamdulillah..
    Allah dah bg petunjuk utk dia..

    ReplyDelete
  4. secret drifter--> memang minat..rasanya tgk jgak citer bidadari tu..dia masa budak..jd lala..kalau xsilap.

    ReplyDelete
  5. zura--> tula kak..bestkan..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. slep me pliz--> xkenal? ngapain kamu ngak kenal..hehe

    ReplyDelete
  7. mawar--> tula mawar, comel sgt dlm citer solehah tu,

    ReplyDelete
  8. nonickname--> ye betul..thanks singgah sini.

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar