Produk Terlaris Julai..

February 21, 2011

.::CELCOM RELOAD FREQUENCY::.

Buffered Earning lagi.....

Skarang ni banyak aku baca blog2 yang menyatakan nuffnang dah kurang menyerlah..dengan erti kata lain susah nak dapat duit la...tp memang betul, kalau dulu setiap minggu boleh la dekat2 RM10 tapi sekarang seminggu naik 50 sen je..pelik jugak aku sb biasanya paling sedikit pun dapat dalam RM1.00 lebih..tp takpelah tu bukannya penting sangat pun lagipun sejak masuk tahun baru ni aku jarang update blog aku ni..sb tula pendapatan pun kurang..bila kita dah jarang blog walking orang pun jadi malas la blog walking blog kita..huhu..tapi sekarang aku akan pastikan blog aku di update setiap hari..insya Allah..

Rata2 orang cakap sekarang ni susah dapat BE dari nuffnang..betul memang susah..biasa sekali dapat 4 5 BE tp sekarang susah..alhamdulillah, aku dapat 1 BE untuk tahun baru nie..hehe..BE ni daripada CELCOM RELOAD FREQUENCY..patutlah tiap kali aku buka blog ada iklan celcom ni..rupa-rupanya tu BE...bertambahlah pendaptan aku...hihihi..

P/S--> thanks nuffnang...bg la lagi..hehe

4 Orang Pengomen Tegar..:

  1. gane org lain leh BE sokmo..aku xpenoh2 dapat pun..adus sedey la...huhu

    ReplyDelete
  2. BE xdpt sbb

    1.dah ade pesaing nuff..innit
    2.iklan tak berkembang
    3.visitor tak 100% from malaysia
    4.nuff dah pokai sbb dah bagi ribu2 kat bloger2 femes <--femeslah sgt


    psst: ini ahnye pndngn tak cerah dri saya, skrg sdg wat csi,nnti saya share iyer psl ni Daa :p

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar