Produk Terlaris Julai..

January 17, 2011

.::KHURAFAT MMG BEST::.

Sape dah tgk citer Khurafat? Sila angkat kaki..hehe..gura jek..actually semalam aku g tgk citer khurafat dgn bf aku..best giler citer dia..mmg langsung xborink..biasa kalau aku tgk wayang mesti aku duk tgk jam..nk tgk lambat lg ke nak hbs tp citer langsung tak..huhu..best giler bagi aku..best sikit dr jangan pandang belakang..korang pergi la tengok..xrugi tau..mmg betul2 byk kejutan..n yg tak boleh tahan, first time bf aku pun terkejut tgk citer hantu..hahaha..tergelak sakan aku..apa taknya dia duk ralik2 je mkn popcorn tu tiba2 hantu muncul..nasib tak tumpah popcorn tu..tp mmg best la..aku bg 5 bintang tuk citer KHURAFAT nie..hehehe...syabas Shamsul yusof...

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. takut tengok cerita hantu, kang tak leh tido.

    ReplyDelete
  2. Tu lah ramai yang kata seram sangat !

    ReplyDelete
  3. haaaah..tuelah akak dh cakap mmg best..akak tgk smpai terasa nk kuar panggung...xpnah2 terasa smpai cm tue sekali...

    ReplyDelete
  4. nk tgk gk..huhuh..jeles2..nk tgk ngn bf gk..

    ReplyDelete
  5. Oo..Syamsul punya keje la ni ya? Tak sangka lak dia pandai buat citer hantu.

    Warlord nak pegi tgk kena la tinggal anak kat pakcik makcik dia. Hehe!

    ReplyDelete
  6. patut la dua hari tayang dapat 2juta...saboh doh r seme komen +ve lake tu..

    ReplyDelete
  7. rmai yg ckp best.. tp aku tak suke tgk cite seram2 nihi.. nanti aku stress!

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar