Produk Terlaris Julai..

November 7, 2010

.::LEPAK2 @ COURT BADMINTON::.

Selamat Hari Minggu diucapkan kepada kawan-kawan semua..korang pergi mana arinie? aku takde plan lagi tapi rasa macam nak pergi low yat..try baiki aku punya laptop nie..tak habis2 dgn sakit parkinson dia..huhu..orang kate kalau screen rosak mahal..habis dekat RM1000..kalau betulla mahal baik beli yang baru jekan..laptop baru pun Rm1500 je..huhu..

Aku nak citer pasal malam td sebenarnyer..malam td aku g lepak kat court badminton dgn bf aku n geng2 rumah die..aku pergi sana 8 orang..aku,fahmi, Mr.naqi, peja, mere,mylan sulan, harris n syam..ktorang g men badminton dekat gombak..apa tah nama tempat tu..FHMJ sport kut..tahlah..dari kul 11 mlm hingga 1 pagi..2 jam RM34.00..masa kat terengganu dulu aku n geng2 aku suka men kat Sport Planet cawTerengganu..ternyanya mmg lagi best dekat sport planet dr kat gombak nie..hihi..

Aku xmain pun sb aku xbawak kasut..lg satu mmg malas nk main malam td..aku ikut pun sb fahmi ajak..malas jgk nak pergi sb smua lelaki tp borink punya pasal aku pergi jela..tp best tgk dorang main..kelakar pun ada sb aku tgk dorang macam pandai main tp buat2 xpandai..orang terengganu kate "main dok sungguh @ xhabis reng la"..aku duk tergelak je tgk dorg main.bukan pe sb dorg men mcm tuk suka2 tu banyak aksi2 yg kelakar tu..hbs game tu ktoang pun g makan..pekena maggi goreng + carrot susu dulu then balik rumah dkt kul 3 pagi..huhu..

Nilah aksi2 dorang..

Fahmi/Naqi vs Mere/Peja..
Peja/Harris vs Naqi/Fahmi
Fahmi bersama adik kesayangnyer..syam kamikaze..hihi..
Gambar ni khas buat Myra yg rindukan Mr.Naqi..
Fahmi yg tgh berpoluh-poluh lepas men badminton...

p/s--> gambar diambik secara kandid..hehe..tanpa pengetahuan dorang..jgn marah yer..hehe..

13 Orang Pengomen Tegar..:

  1. hihihi..mcm th2 je myra tgh rindu hahhaha...
    thnks amy ada gk gmbr si dia...hihihi..tgk dlm gmbr pun xpe dh terubt rindu ni..hihih..
    thnks amy...

    ReplyDelete
  2. Ouu..ingatkan ada la main juga..rupanya mmg betul punya melepak kat court.

    Tak kisahlah..eksesais muka sbb ketawa ada la kan?

    Hehe!

    ReplyDelete
  3. lame x tgk org main badminton beraksi kt court..
    sndiri beraksi kt pagar rumah jd court ade la..

    ReplyDelete
  4. myra--> i know ur feeling..tu ambik curik2 tau buat mira..hehe

    ReplyDelete
  5. wanie--> bakpo xmain kat uitm je..kan ada court..hehe

    ReplyDelete
  6. hairil rizal--> hehe..tula exercise muka..hehe..

    ReplyDelete
  7. mahira--> rumah ktorg tingkat atas xleh main kat pagar..hehe..

    ReplyDelete
  8. owh
    lama xmain badminton weih
    best owh main dkt court

    P/S : Apa Itu Exam? Hahahahahaha

    ReplyDelete
  9. mencik2...sbb org xde kt tmpt kejadian...xsuke btl.... time org balik kg ader jer prog dorg.. mencik²

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar