Produk Terlaris Julai..

November 5, 2010

.::LAPTOP AKU ROSAK..UWAAAAGHHH::.

Laptop aku rosak..dah 2 minggu dah rosak..sedihnyer xboleh nak blog walking n update blog lagi..sedih sesengat..dan dgn sebab itu jugak aku punya BE dah xde..Nuffnang, bglah aku BE lagi..huhu....

Rosak camne? Skrin ni ha duk bergetar2 macam org sakit parkinson je..ni pun aku buka je..kalau xbuka boring duk umah ni je..huhu..

Minggu ni nak g baiki kat lowyat..rase2 mahal tak? harap2 xmahal la...huhu....

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. ish2,, ak nak baiki pon ak xreti,,
    kesian jela yg boleh huhu

    ReplyDelete
  2. meh meh sini kite kongsi laptop jom...sabar amy..ada rahmatnye tue..

    ReplyDelete
  3. low yatt??
    akak kena hati2 je la..
    jgn pilih kedai sebarangan...:)
    laptop wanie pun dah jadi OKU..hehe

    ReplyDelete
  4. aujinz--> bergetaq dr atas ke bawah..mcm siarat tv hbs tu..huhu

    ReplyDelete
  5. nia--> tulakan..kalau pandai dh suruh nia dh..hehe

    ReplyDelete
  6. zura--> leh je kalau nk tumpang kongsikan..hehhe

    ReplyDelete
  7. wanie--> tula..akak g tmpat yg akak biasa pegila...OKU? wanie tu ganas sgt kut..hhehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar