Produk Terlaris Julai..

November 5, 2010

.::DEEPAVALI PUNYA PASAL::.

Selamat hari raya deepavali di ucapkan kepada semua penganut agama hindu...aku ni xde kawan india..ada tu ada tp sorg jela tu pun dia xsambut deepavali sb dia beragama kristian..hmm papejelahkan....

Actually aku nak citer harini aku g jalan sakan..dah lama aku xjejak kaki kat mall..aku bukan kaki shoping so aku xberapa suka ke Time Square ke Sogo ke Bukit Bintang ke apa-apa yg bersamaan dengannyerlah..aku suka lepak kat tempat2 ala2 Taman, Kolam n Tasik gitu..macam taman burung,taman rama2,zoo negara ke, kolam udang ke..boleh kate tempat yang leh tengok alam dan ciptaannyerlah..hihi..

Hari ni aku g jalan2 kat Jaya Jusco kat Maluri,Cheras..Banyak giler sale..tp baju ala2 kecik n ketat la..bf aku jd baik la pulak hari nie..dia xbagi aku beli baju2 tu..dia kate lepas ni xleh beli baju ketat2..kena pakai blous...aku pun beli la sehelai blous warna pink..tu je yg lawa bg aku..

Then, aku g masjid jamek lak..jalan punya jalan nampak pulak 1 lg blous kat masjid jamek nie..test punya test berkenan la dihati aku pun beli la 1 lg..yg ni warna merah belang harimau gitu..hehhe..

Last sekali aku pergi Sogo..takde papepun nak dibeli kat sogo tu..juz tman bf aku beli jam..lama giler nak beli jam dia sorg..Mula2 Survey kat JJ then kat Sogo then pergi lak Pertama..last2 g Sogo balik..baru lah beli..kul 10baru balik rumah..penat giler..tp mmg best sb lama xpg shoping..last g shoping time nak raya hari tu la..ni raya jugak tp deepavali..tu yg beli blous tu kut..hihi..


p/s--> first time dlm hidup aku beli blous..berubah tuk kebaikan xsalahkan..hihi..masalahnyer sesuai ke aku pakai nanti? juz wait n see..huhu..

18 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wahhhhh...besh2... sonot nyer soping..lame owg xsoping2 mcm tu...hukhuk ntah biler la lagi dpt soping mcm tu..

    ReplyDelete
  2. salam..
    ermmm..sayang BF dekat you yek?
    moleklah tu..semoga ke jinjang pelamin.

    ReplyDelete
  3. wow sonoknyer shopping sakan kn...
    bgs2 berubh ke arah kebaikan xde slhnyer..gud2..mesti lgi cntik amy pakai blous nnti kn..
    mira pun rs nk pakai blouse gk sbb mcm dh xbest asyik pakai tshirt je ar

    ReplyDelete
  4. Eloklah tu Amy...mmg kurang manis pun bila pakai ketat ketat tu..

    especially bila tgk girls pakai seluar yg jenis mcm leotard tu without proper baju. Aduhaiiii...

    ReplyDelete
  5. nina--> tula..best giler..dah r mula2 sampai tu fahmi ajak main kt tempat games..best giler..hehehe..

    ReplyDelete
  6. zulkbo--> insya Allah...doa2kan ek..hehe..

    ReplyDelete
  7. myra--> cantik ke? amy gemuk la..besti xlawa pakai blous..tp xpelah..yg penting pakai gak..berubah jadi wanita solehah..hikhik..

    ReplyDelete
  8. Biskutmarie--> pemimpin ke? haha..kejap2 je tu..hihi

    ReplyDelete
  9. rizal--> xdela ketat sgt sy pakai..tp dia nk pakai yg labuh..ok la tu..ikut jela..hhehe

    ReplyDelete
  10. hehehehe bagus la bf xkasi pakai ketat2...jgn bf suke pakai ketat2 sudoh la kak amy ye..hehehe

    ReplyDelete
  11. amy ni sweet lahh..suka pg taman hehe biasanya girl ni suka window shopping :P

    biasanya lelaki xsuka wanita yg dorg sayang, diperhatikan oleh lelaki lain..tu lah dia xnk amy pkai bju baby2 lagi :]

    kt sana murah x blous?

    ReplyDelete
  12. hoh..tak suka turun KL time orang cuti..rimas..


    eh.. dah tujuh taon aku tak turun KL..koh koh koh

    ReplyDelete
  13. wanie--> ala time2 je tu dia jd baik..hehehe....

    ReplyDelete
  14. yann--> mmg amy xsuka shoping la yann..nak2 tman kawan pompuan shoping..aduh bosan giler masuk 1 kedai 1 kedai.xberapa sukala..hehe..

    blous kat sini murah2 je..kat jj tu pun murah je..xsampai pun rm50..

    ReplyDelete
  15. aujinz--> ye la aujinz..dah asyik g oversea je cmne nk turun kl..hihi..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar