Produk Terlaris..

November 15, 2010

.::SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA::.

Selamat hari raya aidiladha diucapkan kepada smua yang beragama islam....malam ni aku bertolak balik kampung halaman aku..mane lagi..Terengganu darul Iman la..hehe..xsabarnyer nak balik..tunggu fahmi siapkan kerja then trus tolak balik..aku balik 3 orang..aku, fahmi n sham..doakan perjalanan kami selamat ek...Amiin3....

November 8, 2010

.::ROTI CANAI+AYAM TANDOORI::.

Korang suka tak makan menda alah nie?? malam ni aku nak tunjuk kat korang menu yang aku makan masa balik kerja tadi..makanan yang dah agak lama aku tak makan..akhirnyer dapat jugak aku rase malam nie...haha..hilang kempunan aku....tenkiu Allah dgn rezekimu padaku...Syukur Alhamdulillah.....

Lokasinyer = Kedai mamak sebelah Masjid Al-Hidayah, Sentul....

Tu dia...Roti Canai + Ayam Tandoori..best giler......

Ayam tandoori panas2 perah dengan asam limau..pergggh meleleh siot...
Roti canai dgn kuah dal...pergghhh..licin aku makan..haha...

p/s--> thanks abg..nanti belanjala lagik yer..luv u.. =)

November 7, 2010

.::LEPAK2 @ COURT BADMINTON::.

Selamat Hari Minggu diucapkan kepada kawan-kawan semua..korang pergi mana arinie? aku takde plan lagi tapi rasa macam nak pergi low yat..try baiki aku punya laptop nie..tak habis2 dgn sakit parkinson dia..huhu..orang kate kalau screen rosak mahal..habis dekat RM1000..kalau betulla mahal baik beli yang baru jekan..laptop baru pun Rm1500 je..huhu..

Aku nak citer pasal malam td sebenarnyer..malam td aku g lepak kat court badminton dgn bf aku n geng2 rumah die..aku pergi sana 8 orang..aku,fahmi, Mr.naqi, peja, mere,mylan sulan, harris n syam..ktorang g men badminton dekat gombak..apa tah nama tempat tu..FHMJ sport kut..tahlah..dari kul 11 mlm hingga 1 pagi..2 jam RM34.00..masa kat terengganu dulu aku n geng2 aku suka men kat Sport Planet cawTerengganu..ternyanya mmg lagi best dekat sport planet dr kat gombak nie..hihi..

Aku xmain pun sb aku xbawak kasut..lg satu mmg malas nk main malam td..aku ikut pun sb fahmi ajak..malas jgk nak pergi sb smua lelaki tp borink punya pasal aku pergi jela..tp best tgk dorang main..kelakar pun ada sb aku tgk dorang macam pandai main tp buat2 xpandai..orang terengganu kate "main dok sungguh @ xhabis reng la"..aku duk tergelak je tgk dorg main.bukan pe sb dorg men mcm tuk suka2 tu banyak aksi2 yg kelakar tu..hbs game tu ktoang pun g makan..pekena maggi goreng + carrot susu dulu then balik rumah dkt kul 3 pagi..huhu..

Nilah aksi2 dorang..

Fahmi/Naqi vs Mere/Peja..
Peja/Harris vs Naqi/Fahmi
Fahmi bersama adik kesayangnyer..syam kamikaze..hihi..
Gambar ni khas buat Myra yg rindukan Mr.Naqi..
Fahmi yg tgh berpoluh-poluh lepas men badminton...

p/s--> gambar diambik secara kandid..hehe..tanpa pengetahuan dorang..jgn marah yer..hehe..

November 5, 2010

.::DEEPAVALI PUNYA PASAL::.

Selamat hari raya deepavali di ucapkan kepada semua penganut agama hindu...aku ni xde kawan india..ada tu ada tp sorg jela tu pun dia xsambut deepavali sb dia beragama kristian..hmm papejelahkan....

Actually aku nak citer harini aku g jalan sakan..dah lama aku xjejak kaki kat mall..aku bukan kaki shoping so aku xberapa suka ke Time Square ke Sogo ke Bukit Bintang ke apa-apa yg bersamaan dengannyerlah..aku suka lepak kat tempat2 ala2 Taman, Kolam n Tasik gitu..macam taman burung,taman rama2,zoo negara ke, kolam udang ke..boleh kate tempat yang leh tengok alam dan ciptaannyerlah..hihi..

Hari ni aku g jalan2 kat Jaya Jusco kat Maluri,Cheras..Banyak giler sale..tp baju ala2 kecik n ketat la..bf aku jd baik la pulak hari nie..dia xbagi aku beli baju2 tu..dia kate lepas ni xleh beli baju ketat2..kena pakai blous...aku pun beli la sehelai blous warna pink..tu je yg lawa bg aku..

Then, aku g masjid jamek lak..jalan punya jalan nampak pulak 1 lg blous kat masjid jamek nie..test punya test berkenan la dihati aku pun beli la 1 lg..yg ni warna merah belang harimau gitu..hehhe..

Last sekali aku pergi Sogo..takde papepun nak dibeli kat sogo tu..juz tman bf aku beli jam..lama giler nak beli jam dia sorg..Mula2 Survey kat JJ then kat Sogo then pergi lak Pertama..last2 g Sogo balik..baru lah beli..kul 10baru balik rumah..penat giler..tp mmg best sb lama xpg shoping..last g shoping time nak raya hari tu la..ni raya jugak tp deepavali..tu yg beli blous tu kut..hihi..


p/s--> first time dlm hidup aku beli blous..berubah tuk kebaikan xsalahkan..hihi..masalahnyer sesuai ke aku pakai nanti? juz wait n see..huhu..

.::LAPTOP AKU ROSAK..UWAAAAGHHH::.

Laptop aku rosak..dah 2 minggu dah rosak..sedihnyer xboleh nak blog walking n update blog lagi..sedih sesengat..dan dgn sebab itu jugak aku punya BE dah xde..Nuffnang, bglah aku BE lagi..huhu....

Rosak camne? Skrin ni ha duk bergetar2 macam org sakit parkinson je..ni pun aku buka je..kalau xbuka boring duk umah ni je..huhu..

Minggu ni nak g baiki kat lowyat..rase2 mahal tak? harap2 xmahal la...huhu....

Iklan Berbayar