Produk Terlaris..

October 13, 2010

.::Mane satu??::.

Susah untuk aku buat pilihan...kerja kat Telekom ke kerja kat tempat sekarang..

Telekom
-->under agensi..
-->kontrak
-->Jauh kena tukar 2 train..
-->gaji sama je dgn skrg..

Sekarang..
-->company biasa..
-->permanent..
-->Dekat n naik motor je..

Isnin ni dah nak kena daftar kat Telekom..mane satu ek? huhu..

10 Orang Pengomen Tegar..:

  1. kalau company sekarang stabil n rasanya xda kes nak buang pekerja ke kalau kegawatan so baik stay je kak amy..:)
    choose da best.

    ReplyDelete
  2. kalu akak mcm telekom sbb mcm kukuh jer..kalu amy rase com skarang kukuh better stay sbb permanent smntara telekom kontrak..nk tanya kontrak tu dia akan smbungkan ker kalu kita tamat kontrak?

    ReplyDelete
  3. amy dpt keje telekom katmane?
    kawan niza ade sorg keje kat telekom bangsar...
    die ckp mmg banyak benefit...
    dulu die kontrak jgk tapi skg da permanent....

    buat yg terbaik utk masa depan amy k...

    kalu ade rezki amy,insyaallah:)

    ReplyDelete
  4. buat sembahyang istiqharah le..mana tau dapat petunjuk..

    ReplyDelete
  5. Mgkn kena research lebih sket berkenaan keje kat Telekom tu.

    Nak kena tau gak benefit, job scope dan environment keje camne. Prospek utk diserap jadi permanent, training dsb.

    Pastu baru boleh buat keputusan lebih yakin..

    ReplyDelete
  6. amy, better kerja ngan company yg stabil.. gaji pun masuk tiap2 bulan.. so loan/kewangan kite tak terganggu..

    ReplyDelete
  7. keje kat telekom is better la...boleh berbakti pada masyarakat. nanti mase depan pun terjamin.. kalau kat company sekarang masa depan belum terjamin huh..mana taw dia tbe2 jek tutup..hancus la harapan..jenuh la nak p cr keje len plak

    ReplyDelete
  8. baik stay...kalau pergi telekom pun, contract je kan....rugi..mana tau nanti kena tamatkan contract plak....kacau bilau...

    <a href="http://ircacingkerawit.blogspot.com/>Setan Facebook</a>

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar