Produk Terlaris..

October 23, 2010

.::I-City = Bird Park::.

Minggu ni minggu paling memenatkan aku rase..apa taknyer..balik je hari jumaat tu terus balik rumah siap2 ambik adik aku n spupu aku g i-city...dia cuti semester 2 minggu..b4 balik terengganu die naik kl dulu...bestnyer ada jugak peneman setia aku seminggu nie..hehe..xde tempat aku nak bawak die pergi..last2 g i-city n taman burung nie jek...huhu..apa2pun semoga enjoy ye la dik..huhu..


5 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Ooh..sgt suka Tmn Burung.. sangat mendamaikan terutamanya dkt kawasan yg ada air terjun tu!

    I-City - sudah semestinya terpegun dgn cahaya cahaya itu.. Chantekk sangat kan?

    ReplyDelete
  2. Seronok yer..tentu macam macam spesis burung ada kat situ..

    ReplyDelete
  3. hairil rizal--> tula best je main burungkan...

    i-city..mmg lawa tp untuk pergi acap kali tu xdela..bosan..hehe

    ReplyDelete
  4. relevan--> mmg byk spesis ada..best g sana...hehe

    ReplyDelete
  5. amy..weekend ni leh la pi i city ngan aku plak..huhuhu

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar