Produk Terlaris Julai..

October 3, 2010

.::Dah macam artis la pulak....::.

Borink yg teramat sangat..aku pun buka la blog then klik2 la link akhbar online kat blog aku tu..dlm banyak2 berita aku pun terpandang la dgn tajuk nie...Akhir2 ni banyak je paper citer kisah Rita nie kan..dah macam artis la pulak bila baca tajuk tu..huhu..kesian dia ni kan..sedih pun belum habis lagi keluar lak citer2 camnie..tula susah jadi puclic figure nie..huhu..bawak bersabarlah yer...

KUALA LUMPUR: Hubungan Erni Dekritawati Yuliana Buhari, 25, anak kepada jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya, 47, dengan penyampai berita Bernama TV, Zulkifli Bujang, 32, dilihat ramai bagai merpati dua sejoli, seolah-olah menggambarkan dua insan yang hangat bercinta. Berita Selanjutnyer..Klik Sini..

p/s--> Kredit to Mymetro..

6 Orang Pengomen Tegar..:

  1. sian dia kan...
    wartawan pun relax2 la..
    jgn la push die...huhu

    ReplyDelete
  2. wa try gak nak goda beliau....
    usaha itu tangga kekayaan..

    ReplyDelete
  3. gilerr ape..mak dia baru lepas mati kena bunuh sbb duit..pastu berita pg kecoh2 lg anak dia warisi harta mak dia..pastu gosip2 lg..nanti anak dia femes, jadi mangsa org jahat mcm mak dia plak..low profile sudah..

    ReplyDelete
  4. alvin--> bagus kalau lu dpt die..xyah lu susah2 nak keje..hehe..

    ReplyDelete
  5. nizam--> tu pasal..dah sah2 org tau dia kaya skrg nie..kena pasang ramai bodyguard la pahnie..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar