Produk Terlaris Julai..

September 22, 2010

~Wow..Shahir AF8 pakai Nissan Fairlady???~

Duk2 blog walking tiba2 terbaca entry pasal kereta Nissan Fairlady kemalangan..terkezut sangat2..b4 ni aku xtau pun yg shahir pakai kereta tu..wow bestnyer...kereta idaman aku tu..hihi..bestkan jadi artis ni kejap je leh jadi kaya raya..nak2 kalau yg juara2 Akademi Fantasia..contoh terdekat Mawi..dah rezeki diorangkan..

Aku mmg minat giler dengan shahir nie..nak2 lagu dia tu..kebahgiaan dalam perpisahan..memang best giler...beruntung sape2 yg dapat shahir nie..dah la baik, beriman, berbudi bahasa..boleh dikatakan ciri2 lelaki soleh la..sejuk perut ibu mengandungkan lau dapat anak camni..hihi..apepun semoga shahir terus berjaya...

nak baca lebih lanjut pasal berita ni boleh baca kat blog diorang nie..klik sini..


gambar yg aku curik dr mr.google..hehe..

p/s--> nampak sangat aku xambik tau perkembangan artiskan..hehe..

7 Orang Pengomen Tegar..:

  1. amy...akak ni laagi teruk, baru tau siapa itu shahir sebab tertengok video clip raya hot fm and baru tau dia tu juara af 8 hahaha terukkan akak ni :-)

    ReplyDelete
  2. kelass shahir...byk duit dia yer...rezeki dia..sian accident plak..nasib xde yg serius

    ReplyDelete
  3. hambe minat adira..hihi..

    apepun moge2 si shahir cepat bjo mcm ne nk handle kete baru tue...

    ReplyDelete
  4. akak zarin, baru kenal siapa Shahir ke?? Alamak.. xpelah.. tak masuk mana-mana exam pun.

    Amy, sbb tulah makin ramai remaja-remaja terjun dalam industri hiburan nie... glamer dan senang dapat duit gitu!

    ReplyDelete
  5. Shahir ni kaki pecut kereta ke?..selalu saja eksiden..

    ReplyDelete
  6. apa ada hal. gua fairlady tu pakai gi kait sawit jer. muahaha...

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar