Produk Terlaris Julai..

September 2, 2010

.::Radio Online - Frenzy.fm - Mesti Gempak Punya::.

Salam tuk smua pembaca..korang pernah dengar tak frenzy.fm? radio online..dia punya trade mark "mesti gempak punya"..actually aku dah lama letak radio online nie..kalau tak caya tgk la kat blog aku nie...Aku suka frenzy.fm ni sb lagu2 dia bes..lagu baru, lama, melayu, nasyid, omputih,, korea hindustan, japan dll..senang citer smua ada la..lagi satu senang sikit kalau rase nak dengar radio on je blog..hihi..aku suka frenzy ni sb lagu2 dia banyak lagu rock2 kapak..haha..

Lagi satu yg best..korang boleh minta lagu..korang klik kat minta lagu then korang tulis je tajuk n nama artis then tulis nak tuju kat sape n ucapan sekali..aku dulu suka la mintak-mintak lagu nie..xsampai setengah jam je diorang akan mainkan lagu yg korang mintak..(bolehla kalau korang nak tuju tuk yg tersayang) dulu aku selalu la tuju kat bf aku walaupun aku tau dia xdengar pun frenzy.fm nie..haha..

Kalau korang nak pasang kat blog korang, korang boleh ambik je link kat blog aku nie..juz klik kat frenzy.fm tu dgn ambik dia punya html then pasang...

Tetiba aku rase nak wat entry ni sb ramai sangat yg tulis kat shout box n komen aku..tanya lagu apa aku pasang kat blog..then cakap lagu aku pasang best la..mcm2..padahal aku sendiri pun xtau lagu pe yg dia dengar..al-maklumlah lagu sentiasa berubah..hihi..

Okla stop sini dulu..blog walking time.....=)

p/s--> now lagu BPR-seribu tahun takkan mungkin...for u all..

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. 2 ar mie..mmg best radio ni..
    myra hari2 buke blog amy sbb nk dgr radio ni..hihihi..

    ReplyDelete
  2. alvin--> xtau la katner..tp pasang kat pelosok mane blh jek..

    ReplyDelete
  3. myra--> mmg best mira..skrg ni sokmo lagu raya..hihi..

    ReplyDelete
  4. wahh..geng frenzyfm ni..bagus2..frenzyfm bukan setakat radio online je..tapi gak tempat rakan2 frenzy lepak2 borak2 dan berkenalan antara satu sama lain..kalo ade akaun frenzy..klik je kat bahagian chatbox..bleh jumpa ramai chatter kat sane..

    dan frenzyfm gak ade buat gathering..berjumpa sesama ahli. memang gempak punya.. :)

    ReplyDelete
  5. saya sokong2 kata2 encik nizamlimited..FrenzyFm memang gempak..jom join kami kat cni >>> www.frenzyfm.my <<< thanks kpd tuan blog coz menyokong FrenzyFm dan sudi mendengar radio FrenzyFm...

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar