Produk Terlaris..

September 16, 2010

.::Perintis Komuniti Nuffnang @ Nuffnang Co-Founder Timothy Tiah ::.

Nuffnang....sebut sahaja nuffnang, mustahil jenama komuniti pengiklanan blog itu tidak dikenali oleh blogger-blogger di seluruh Malaysia..Tidak hairan juga, jenama itu amat dikenali di negara-negara jiran terutamanya singapura,Australia dan Filiphina.. Berita selanjutnya klik sini KOSMO ONLINE.....Semalam aku baca surat khabar Kosmo then ternampak cerita pasal nuffnang nie..hari ni lak tetiba ternampak dalam kosmo online jd aku pun post je la entry nie..kalau dalam surat khabar panjang lg citernyer..online kurang sikit...mmg xpercaya kan lalaki berusia semuda ni boleh menjadi pengarah urusan..mmg beliau betul2 hebatla...tabik spring skali..hihi..kepada blogger2 xrugi kalau korang daftar nuffnang nie..aku pun pernah dapat cek drpada nuffnang...so apa ditunggu lagi..sign up now.. then baca jugak pasal yg dlm paper ni kat nuffnang..

p/s--> nak cash out duit nuffnang tp sayang..hihi..

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Marilah kita menafaatkannya..boleh buat duit dengan nuffnang ni..tapi kena banyak bersabar..

    ReplyDelete
  2. A ah kan kua paper pasal nuffnang nie..
    Xyah kua modal tpi dapat wit...
    kan..kan...

    Selamat Hari raya Amy....
    Maaf zahir Batib

    ReplyDelete
  3. relevan--> tu la..tanpa modal tp blh dapat ramai kawan + duit jugak kan..hihi..

    ReplyDelete
  4. porcupine--> lamanyer awak menyepi..selamat hari raya..dh ada baby lum? hihi

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar