Produk Terlaris..

September 28, 2010

.::COMING SOON BISNESS::.

Entry aku semalam aku cakap nak buat bisnesskan....ni aku tunjukkan...bisness yg akan dijalankan...insya Allah...Jual baru Jenama NIKE ORIGINAL terus dari kilang..Bukan yg ciplak macam kat uptown tu yer...huhu....Sekarang ni tengah buat website..website still xsiap lg...siap je website tu terus bisness ni beroperasi..Ktorang akan jual online...orang kate kerja part time..tambah pendapatan..hihi...eh korang nati boleh la beli baju dengan aku..hehe..Doa2kan kami berjaya yer...Amiin....Serba sedikit gambar baju yg akan di jual..

14 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wow...dh berbisnes...bleh ar beli bj kat amy nnti..pastikan bg harge murah2 aje yer...kate kwn kn..hihihi...
    smga berjaya dlm perniagaan ni mie...keep it up

    ReplyDelete
  2. mcm best je.. gud lux amy!.. all da best ek utk new bisnes ni

    ReplyDelete
  3. tahniah amy...bakal bisneswomen...manalah th satu hari nti bleh jd mcm sosilawati...

    ReplyDelete
  4. Waah..bagus tu Amy. Nanti btau kami web address ya.

    Kalau ada rezeki, add la adidas punya line. Saya peminat tegar barang Adidas!

    ReplyDelete
  5. kitorang??kami?
    means dengan bisnes cik abe ka ni??
    hehe
    kalu ada y berkenan nnt leh hasni roger ya

    ReplyDelete
  6. mira--> hahaha..baru nak bermula mira...tu la kawan2 sepatutnyer kena mahal sikit..tlg kawan2 katekan..hihihi...

    ReplyDelete
  7. zura--> best tu jd mcm sosilawati..duit xhbs 7 keturunan tu..hehe..

    ReplyDelete
  8. hairil rizal--> adidas insya Allah akan menyusul..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar