Produk Terlaris Julai..

July 6, 2010

~Download lagu dan lirik Pujaan Hati - Kangen Band~

Aku selalu dengar lagu ni di Frenzy.Fm (radio online) kat aku punya blog..tp aku tak tau tajuk lagu n sape yang nyanyi lagu nie..mungkin lagi ni dah lama tp aku baru je alert..memang best giler lagunyer..yg ori lagi best dari versi dangdut tau..now, aku dah jumpa n nak share dgn korang yg xde lagi lagu nie..

Pujaan Hati - Kangen Band

Pujaan Hati - Kangen Band (Versi Dangdut)

Kangen Band – Pujaan Hati

hei pujaan hati apa kabarmu
ku harap kau baik-baik saja
pujaan hati andai kau tahu
ku sangat mencintai dirimu

hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan

* hei pujaan hati, pujaan hati
pujaan hati, pujaan hati

reff:

mengapa kau tak membalas cintaku
mengapa engkau abaikan rasaku
ataukah mungkin hatimu membeku
hingga kau tak pernah pedulikan aku

cobalah mengerti keadaanku
dan cobalah pahami keinginanku
ku ingin engkau menjadi milikku
lengkapi jalan cerita hidupku

hei pujaan hati, pujaan hati

hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan

pujaan hati, pujaan hati
pujaan hati, pujaan hati

repeat *, reff

p/s--> Selamat Mendownload...=)

2 Orang Pengomen Tegar..:

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar