Produk Terlaris Julai..

November 10, 2009

♥ SMS ♥

Hai smua..pe kaba arini? aku baru je siap discussion dgn ketua aku..ni baru leh post entry..haha..sempat lg tu kan..hehe..apa kena mengena dgn tajuk kak ats ek..aku ada dpt 1 sms dr some1 n aku nk share dgn korang..msgnyer berbunyi cmnie..
"Maklumat dari Ustaz Haron Din, Planet marikh ( yg terdekat dengan bumi) telah mengalami pusingan terbalik pada bulan 9 yang lepas..Planet yang berhampiran dengannya juga akan mengalami kejadian yang sama..maka akan terjadi kejadian matahari naik di barat yang juga merupakan tanda-tanda kiamat..lalu pintu taubat ditutup..kata para astronomi, bumi hanya tunggu masa sahaja..info ini tidak didedahkan secara meluas dan telah dihenti NASA kerana ia menguntungkan pihak ISLAM..Ambillah peringatan samada benar atau tidak atau sejauh mane kebenarannya"

Apa korang rase bila dapat msg mcm nie? aku rase takut sgt sb aku tau aku ni byk buat salah n dosa..huhu..takut weh..

P/S--> Ya Allah Ya Tuhanku..ampunkanlah dosa2 hamba2 mu kat atas muka bumi nie..Amiin..

35 Orang Pengomen Tegar..:

  1. wallahualamubissawab..

    pernah juga dibaca dalam newspaper yg msg2 camni, tak tentu hujung pangkal, tak tahu kesahihannya, cuma boleh dibuat peringatan je.

    utk percaya, tak tau laa..terserah pd individu..

    :)

    ReplyDelete
  2. nini--> tu la nini kan..tu juz untuk peringatan kite je kan..

    ReplyDelete
  3. kalau kita terasa takut or bimbang maknanya masih ada iman dalam diri kita..apa yg perlu kita lani samaada kita perbaiki yg mana kurang or maintain yg sedia ada ..insyaAllah

    ReplyDelete
  4. mcm salu je jumpe msg cmni kan?
    em..
    takot jugak..tak ready lagi..heee

    ReplyDelete
  5. ida--> tau xpe ida..takut sgt sb mmg xready lg..huhu..

    ReplyDelete
  6. Membuatkan kita sentiasa beringat kepada Yang Maha Esa...:-)

    ReplyDelete
  7. pna bc ini msg..
    huhuhu..takot pon ada..
    tp blm tntu betul or x..
    takot an lau btl.

    ReplyDelete
  8. dik shaz--> tau xpe kan..msa dpt tu rae takut sgt mane tau kut2 btl ke..huhu

    ReplyDelete
  9. huhu??
    siyess takot..
    jantung dupdap2 da ni..

    ReplyDelete
  10. porcupine--> kite anggap je tu peringatan je tuk kite..

    ReplyDelete
  11. Dunia dah akhir zaman..pertanda awal bakal muncul..

    ReplyDelete
  12. ermm...... rasanya jezz pon ader dpt msg cam ni.. tp bukan sms la.. dari e-mail.. nt nk tgk balik...

    ReplyDelete
  13. erm. kadang2 dgr dan beringat. percaya tu tak sgt la. tanda2 tu keluar sendiri bila2 dia nak, kalau diramal, awal awal lah org bertaubat.

    tapi bertaubat awal2 pun orait jugak.

    tahu tak pasal Malaysia akan rasa salji 2012? jgn percaya tapi sekadar tahu ok!

    ReplyDelete
  14. yobsumo--> sb tu org putih kat citer 2012....

    ReplyDelete
  15. scary gak... tp kiter kene seniase bersedia.. erm.. taubat....

    ReplyDelete
  16. kita tak tau btol ke tidak..ape yang kite bley buat...take note.. dan perbanyakkan amal kebaikan...

    ReplyDelete
  17. rs2 2012 nanti byk belaku bencana alam..huhu,teka je..

    ReplyDelete
  18. This is my first visit here, but I will be back soon, because I really like the way you are writing, it is so simple and honest

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar