Produk Terlaris Julai..

November 4, 2009

♥ Perihal Nuffnang ♥

Hai kawan2..harinie aku xtau nk post enty apa..tp aku rse aku mcm nk share smthing dgn kawan2 aku yg belum daftar nuffnang lg..terutamanyer nini n miji..korang ahli blogger pun spatutnyer daftar nufnang nie..bukannyer ssh pun..letak je kat side bar tu..xyah buat keje banyak pun kan..mane tau kut2 ada rezeki n ada yg sudi klik kite dapat duit..hehe..mcm aku slama ni aku xtau pun apa tu nuffnang..org lain smua dh letak..aku ingatkan saje2 dorg letak..then tergerak la hati aku tuk tanya kawan2 aku mm jezz..mawar..umiey n dll..aku pun daftar la nuffnang nie..baru 2 minggu aku daftar dh dapat RM3 lbh..wlaupun xbyk tp duit jugakkan..hehe..tp korang yg baru nk daftar tu jgn daftar ni sb nk duit smata2..jgn berharap sgt..ada rezeki tu ada lah ek..yg penting kite berblog smbil enjoy..hehe..

Klik Gambar nie..

p/s--> kpd yg dh daftar tu bagusla ek..saje je nk share menda alah nie..tuk kte smua..

22 Orang Pengomen Tegar..:

  1. huhu...cepat nya dah dapat RM3..o.k la tu ... :)

    ReplyDelete
  2. wah!! siap ade terutama miji n nini eaa..??

    hahaha!!

    insyaAllah..

    :)

    ReplyDelete
  3. wah! laju gile dapat 3 hengget.
    aku dulu start ngan 25 sen...
    muahahaha

    ReplyDelete
  4. saya pn dh daftar tapi ada masalah bila nk publish ,so malas larr...

    ReplyDelete
  5. mawar--> tu la dr xdapat langsung kan mawar..

    ReplyDelete
  6. Nini--> of cos bcoz both of u very special..haha..

    ReplyDelete
  7. miss izan--> mingu pertama dpt Rm1.25 minggu ke 2 bru rm3.50..syukur..

    ReplyDelete
  8. olla...~ :)

    bagus lerr nuffnang ni... tp sejak i x update blog.. nuffnang i pon x bertambah.. dok mcm tu jerkk.. hahahahaha...

    ReplyDelete
  9. jezz--> tu tandanyer u kena update jezz..ni x snyp je..mane pergi mud u yg dulu..sari 2 or 3 post entry..

    ReplyDelete
  10. hehehehe... skang ni i busy la.... ader exec acct. i resign.. so i kene ganti tmpt dia.. tu yg busy x hingatt tu...

    ReplyDelete
  11. wahh.. rm3 erk.. ok ar tuh.. apsal sis maseh 0... hahahaha

    ReplyDelete
  12. mcm menarik. ngehehe.. cpt jugak ye u dpt duit rm3 tuh!
    nice~

    ReplyDelete
  13. urm, lma dh nk psg bnda ni..
    tp xpe ke tu amy?cz sy da psg goggle adv tuuu..dlm aggreement xleh kot if dh ltk adv len kt blog..

    ReplyDelete
  14. dah daftar tp x letak2 lagi.. camane? haha!!

    ReplyDelete
  15. jezz--> oh patut la u xupdate lama blog u jezz..pahni update2 la yer..

    ReplyDelete
  16. sis--> xpe sis nati naik la tu..

    missxyanne--> tu la mmg menarik.

    dik ana--> click jgn xklik..

    yann--> tahla yann..sy pun xtau ..huhu..

    ReplyDelete
  17. porcupine--> sabar ye..

    fizamior--> eh letak la kalau x camne nk dpt duit..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar