Produk Terlaris..

November 10, 2009

♥ SMS ♥

Hai smua..pe kaba arini? aku baru je siap discussion dgn ketua aku..ni baru leh post entry..haha..sempat lg tu kan..hehe..apa kena mengena dgn tajuk kak ats ek..aku ada dpt 1 sms dr some1 n aku nk share dgn korang..msgnyer berbunyi cmnie..
"Maklumat dari Ustaz Haron Din, Planet marikh ( yg terdekat dengan bumi) telah mengalami pusingan terbalik pada bulan 9 yang lepas..Planet yang berhampiran dengannya juga akan mengalami kejadian yang sama..maka akan terjadi kejadian matahari naik di barat yang juga merupakan tanda-tanda kiamat..lalu pintu taubat ditutup..kata para astronomi, bumi hanya tunggu masa sahaja..info ini tidak didedahkan secara meluas dan telah dihenti NASA kerana ia menguntungkan pihak ISLAM..Ambillah peringatan samada benar atau tidak atau sejauh mane kebenarannya"

Apa korang rase bila dapat msg mcm nie? aku rase takut sgt sb aku tau aku ni byk buat salah n dosa..huhu..takut weh..

P/S--> Ya Allah Ya Tuhanku..ampunkanlah dosa2 hamba2 mu kat atas muka bumi nie..Amiin..

November 4, 2009

♥ Perihal Nuffnang ♥

Hai kawan2..harinie aku xtau nk post enty apa..tp aku rse aku mcm nk share smthing dgn kawan2 aku yg belum daftar nuffnang lg..terutamanyer nini n miji..korang ahli blogger pun spatutnyer daftar nufnang nie..bukannyer ssh pun..letak je kat side bar tu..xyah buat keje banyak pun kan..mane tau kut2 ada rezeki n ada yg sudi klik kite dapat duit..hehe..mcm aku slama ni aku xtau pun apa tu nuffnang..org lain smua dh letak..aku ingatkan saje2 dorg letak..then tergerak la hati aku tuk tanya kawan2 aku mm jezz..mawar..umiey n dll..aku pun daftar la nuffnang nie..baru 2 minggu aku daftar dh dapat RM3 lbh..wlaupun xbyk tp duit jugakkan..hehe..tp korang yg baru nk daftar tu jgn daftar ni sb nk duit smata2..jgn berharap sgt..ada rezeki tu ada lah ek..yg penting kite berblog smbil enjoy..hehe..

Klik Gambar nie..

p/s--> kpd yg dh daftar tu bagusla ek..saje je nk share menda alah nie..tuk kte smua..

Iklan Berbayar