Produk Terlaris Julai..

October 12, 2009

♥ Sejenak bersama Faliesha ♥

Hari sabtu baru nie mmg hari yg paling membahagiakan aku..along kol aku ckp nk suruh pegg anak buah aku Faliesha..diorg nk g tgk wayang kat Mid Valley..bese kalau balik tganu baru blh main dgn satu2nyer anak buah kesygan aku tu..tp ni datang kl mmg aku rase happy giler..tp kejap je sb ibu dia hantar kul 5 ptg ambik kul 10 mlm..wpun kejap je tp janji leh main dgn die..first liesha sampai tu aku bawak dia mandi kolam kat rmh aku..bdk ni mmg suka main air so apa lg..puah mandi manda main buai jap kat rmh aku tp..lepas tu aku bawak die pergi main2 kat tasik titiwangsa then biar je dia main kat taman tu..mmg happy sgt nampak dia..start dr sampai die xrehat langsung mmg duk main je..tempat baru kut..huhu..Masa ibu die datang ambik rase sedih sgt nk pisah dgn faliesha..huhu tp skurangnyer blh lpskan rindu kat dia wlaupun kejp je mai..




p/s--> kenangan terindah bersamamu faliesha cayang..

16 Orang Pengomen Tegar..:

  1. amy dok mane eaa..??

    cam hari2 jek pegi ttwangsa..??

    ReplyDelete
  2. amy duk sentul la nini..dekat sgt dgn titiwangsa tu..xsampai pun 15 minit..nini area tu jugak ke?

    ReplyDelete
  3. tringat kat anak buah uncle
    puteri qaireen qarmeela
    heheh dah seminggu x jumpe die

    ReplyDelete
  4. syf--> cantik name anak buah uncle ek..sy lg lama xjupe..lepas raya aritu xjumpa2..tu kebetulan dtg happy sgt2..

    ReplyDelete
  5. comelnye faliesha.. hehe.. mesti bestkan dpt jumpe.. tp 2la.. bile die nak blek.. mesti sedey...wuwuwu

    ReplyDelete
  6. comelnye faliesha.. hehe.. mesti bestkan dpt jumpe.. tp 2la.. bile die nak blek.. mesti sedey...wuwuwu

    ReplyDelete
  7. hidayah--> btl tu..sb dia xnagis langsung...asyik gelak je..nk main pulak blik kg raya aji ni la jawabnyer..

    ReplyDelete
  8. ala..sedihnya berpisah dgn anak buah dia...
    hehehehe,,,

    ReplyDelete
  9. quni--> mcm awk la sdih tinggalkan mlaysia...huhu..

    ReplyDelete
  10. chaNTEK anak buah akk..
    cute larh..
    suke tgk..cm na cubit2 jer pipi dye..hehe:)

    ReplyDelete
  11. Cutenya..anak buah Amy..

    btw akak pun kalau nak gi tgk wayang mula la cari baby sitter..n selalunya adik ipar la yg kena loteri ...he..he..

    ReplyDelete
  12. giler comei ah time dia mandi.. cam takut2x jerk...

    ReplyDelete
  13. dik shaz--> ingat gelagat dia tu jadi rindu dik..huhu..

    ReplyDelete
  14. kak azmiezas--> tu la akak..xkisah pun..dh suruh diorg ambik keesokkan arinyer tp dorg nk tolak balik tganu mlm tu..

    ReplyDelete
  15. jezz--> langsung x takut jezz..dia siap nk g kat tgh tu..budak kg dh bese dgn air terjun..hiihi..kalau tgk video dia lg best..hehe..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar