Produk Terlaris Julai..

October 7, 2009

♥ Out Station lg ♥

Hari ni aku terpaksa pg out station lg..actly, kawan aku ajak g out station kat putrajaya atah projek len tp aku mls nk kuo opis..suruh ajak org len..last2 mlm td kak win kol bgtau kena g klcc pg nie..mmg sakit ati gak r dgr tu dh r kena pgi sorg diri..aku manelah biasa naik lrt n purta sorg2 g klcc tu..nsb baik la ada org baik hantar aku g klcc pg td..huhu..kali ni kat KLCC tower 2 level 25..hari tu kat level 5..xhabis2 klcc nie..lambatnyer siap projek petronas nie..aku dh xlarat nk ngadap klcc tu..huhu..dh la nk masuk opis dia tu ssh..ambik kad la..scan beg la..mcm2..nyampah gak kadang2..sapa je tingkat 25 buka laptop tgk2 internet xde..lg geram..huhu..kedekut punya petronas..aku pun start la kerja..kerja xleh nk wat kat opis aku sb kena guna server kat klcc tu..so nk x nk terpaksa la..tp apa yg paling best kat klcc tu..haha..aku jumpe dgn kawan aku msa kat uitm shah alam dulu..namenyer nona..dh 3 tahun xjumpe..kebetulan dia pun keje kat petronas tu kat level yg sama..mmg terkejut bile dia panggil aku dh la kuat..huhu..apa lg bercerita sakan la aku..dlm kul 4 tu kerja aku pun siap then ikut bos aku balik opis ni balik..letih tak terkira..harap2 pahni xkena pergi klcc tu lg tp dgr kate mmg akan kena pergi..huhuhu..bencinyer..

p/s--> xsuke out station..byk duit hbs..claim lambat dapat..huhu..

17 Orang Pengomen Tegar..:

  1. cam best je outstation... boring gak asik dok opis sajerk..

    ReplyDelete
  2. Amy..patutla tak menziarah akak..rupanya g outsation...

    ReplyDelete
  3. patot la opis sunyi jer ari nis..
    upe2 nya ko xda...hhahaha...

    ReplyDelete
  4. ok pe dpt jalan2..
    besh je dgr org dah keje nih..
    ade outstation2..;p

    ReplyDelete
  5. Beh outstation gituh, buleh merayap masuk ofis orang

    ReplyDelete
  6. missylily--> bbest kalau org tanggung smua tp ni sndiri2 ckp bulan baru leh claim..huhu..

    yati--> sabar la nie..

    hafiz--> best jalan2 tp wat keje mls..hehe..

    akak azmiezas--> tula xsempat nk melawat smua org..huhu..

    shidah--> sunyi ke? xsunyi bakper 4 org xdok g outstation mareng..hihi..

    dik bella--> best lg time belaja..

    ngetok--> tu je yg best dpt msk klcc tu..huhu..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. u kene pegi outstation yerkk.. patut la jezz tgk x der entry baru.. rupanya entry lmbt post.. sian you.. xper... mana tau pasni bos u bg naik gaji ke.. hehehehe.. ;)

    ReplyDelete
  9. woooo... keje kat klcc macam best jer hehehe

    ReplyDelete
  10. eyy!! sape2 pon teruja kalau jumpe kawan lame..

    nak2 die jerit kuat2 lak kan..??

    rs cam artis bile org pandang2.

    hahahaha!!

    ReplyDelete
  11. jezz--> tu la jezz..mcm ne nk post entry..petronas tu kemut sgt sapa xde internet..

    miji--> luaran nampak best tp dlm nyer xla sgt miji..

    nini--> tu r nini..mmg teruja sgt2..bangga pun ada sb ada kawan keje kat sykt besar cmtu..hehe..

    ReplyDelete
  12. out stesen?? urm..
    kat skoal xde out stesen..
    lwntn smbil blaja ade r.. hee..
    bez aw...

    ReplyDelete
  13. slap me plez--> zaman belajar best..leh g trip sane sini..mmg best time tuh..kate je lawatan smbil belajar tp xbelajar pun..saje je nk suruh dekan apprve..g enjoy je..hihi

    ReplyDelete
  14. ala amy...consider jela tuh lawatan sambil kerja...hehehe

    ReplyDelete
  15. ala...cian akk..
    sbr erkk..
    tuntutan work la kate kan..
    huhu..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar