Produk Terlaris..

October 9, 2009

♥ Majlis Farewell tuk Kak Izan n Sambutan Hari Raya 2009 ♥

Hai..monink semua ke afternoon? whatever la..hehe..

Aku baru je siap meeting nie n bru blh post entry..huhu..Hari ni aku nk citer pasal smalam..hbs je waktu kerja smalam kitorg wat majlis tuk perpisahan kak izan..kak izan last day smalam kerja skali dgn aku..dia ckp dia dapat kerja lain..dekat dgn umah n husband die..dulu dia duk wangsa maju then pindah kat klang ikut hubby dia..k.izan ni team aku jugak..skrang xde dia jd kerja makin bertambah la tuk team aku..huhu..aku harap kak izan lebih berjaya kat luar sane..

Nielah Kak Izan..

Habis majlis perpisahan tu ktorg pun sama2 wat majlis sambutan raya tuk 2009 di opis ni..company xsponsor..huhu..so ktorg kumpul duit rm5 sorg buat majlis ni tuk geng2 opis je..wlapun xsemewah yg company wat slame ni tp amat meriah n happy sgt2..majlis ni start kul 5 hingga kul 7 smalam..
Nielah serba sedikit gmbar kenangan ktorg..

18 Orang Pengomen Tegar..:

  1. confirm pasni kau mesti lagi busy kan.. yerk la sorang dh resign.. makin bertambah la kerja ko nt..

    ** weih.. asal sesat sorang lelaki tu..

    ReplyDelete
  2. meriah kan...rasenyer jamuan plng best kat softlakes kan mie???

    ReplyDelete
  3. jezz--> tu la mesti lagi busy..dh la sorg baru beranak..cuti 2 bulan..meti lg busy..yg laki tu mmg slalu sesat..hehhe..

    ReplyDelete
  4. faziey--> ye la faziey maybe sb duit sendiri2 kut..kumpul n bkn org sponsor tu lagi meriah..hehhe..

    ReplyDelete
  5. best kan leh mkn2 nan kwn2..
    hahahaha..~
    simpan tok shaz x mknan 2??
    shaz tgu nih..haha

    ReplyDelete
  6. ala dik shaz..dh hbs la..hihihi..ada pun mesti basi kan..xpe nati kite g makan sama2 ek..tganu dekat je tu..

    ReplyDelete
  7. perpisahan yer...
    abih ler kamu korje melambak ler dlm opis 2...uncle x buley nk tulun...

    ReplyDelete
  8. ye la uncle syaf..mmg keje melambak la pah nie...xlarat nk tempuh..

    ReplyDelete
  9. berkat usaha kita miey..
    akhirnya mjlis 2 bejln lancar.
    sedih bangat..tp buat2 cool..
    kahkahkah...

    ReplyDelete
  10. tau doh syidah..ramai dh bereti keje..kita bile agi..huhuuh..

    ReplyDelete
  11. meriah sambutan farewell korg, camtu aku pun nk keje saner pastu resign hehehehe

    ReplyDelete
  12. Teringat majlis farewell untuk akak 4 thn lepas...syahdunya...

    Pas ni siap badan la Amy..kena uat 2 org punya keje...

    ReplyDelete
  13. miji--> tu majlis sambutan raya..biasa kalau de resign juz bg speech je sorg2..yg ni sb jamuan raya jd wat skali..hihi..

    ReplyDelete
  14. kak azmiezas--> tau xpe kak..dr 8 tinggal 6..mati lah kena balik mlm lg..stayback pling xsuke..huuhuhu.

    ReplyDelete
  15. bestnye mkn2.. hehe.. suke gk pic mkn2 neh...

    ReplyDelete
  16. missylily--> tu la..bab2 mkn ni best bgt..nk2 tgk pic kak azmiezas..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar