Produk Terlaris..

October 14, 2009

♥ Lunch @ KFC ♥

Hai kawan2..Have u eaten??..hihi.actually aku baru je blik lunch dgn team QA aku..6 org sumuenyer..Ktorg g makan kat KFC..tp xyah kuar duit tau sb ada org berhati mulia belanja..orgnyer ialah leader pd team aku..namabyer mohd harris tp pgil arih je..dia ajak anak2 buah die nie makan kat KFC sb nyer baru dapat duit kutu..ktorg pun apa lg makan free kan..belasah jela..hihi..papepun thanks harris..

Nielah Arih yg belanja anak2 buah die..Jom Makan..Bersama leader aku..Zati..Kak Ba..Kak Win..Faziey..Nielah yg di bawak balik..

p/s--> best bangat..len kali belanja la lagi ek..hihi..Thanks a lot,,

19 Orang Pengomen Tegar..:

  1. Best nyer mkn2..ehehe.. (^_^)

    -Tent-

    ReplyDelete
  2. Tent--> thanks arih..lain kali belanja la lgi ek..hihihi..

    ReplyDelete
  3. Ehehe...insyaAllah... (^_^)

    -Tent-

    ReplyDelete
  4. Same2 amy... kak win... (^_^)

    -Tent-

    ReplyDelete
  5. cam best jek kete2 tu kan.. ni yg rase nak gi kepci neh... erm, kem salam team leader tu eh, biler nak belanjer sis pulak.. hehehe :P

    ReplyDelete
  6. missylily--> tu la sis..jgn lupa g cepat tau..sesetengah kepsi dh xde kete tu semua..hbs stok katenyer..nati amy kem salam kat die..bile? next time kut dia ajak sis pulak..hihi..

    ReplyDelete
  7. amy, die mude dr kite..tp da jd leader ek.heee.....murah rezeki mkn kfc

    ReplyDelete
  8. ida--> ala lead pun gaji sama keje pun sama ida..sb dia sorg je laki so mmg lantik die jadi leader..smua sama je sbnrnyer da..

    ReplyDelete
  9. ouh gitu....ingt kan, leader ni gaji up lagi.
    =D

    ReplyDelete
  10. ida--> xde la ida..smua sama je gaji..dia dapat duit kutu tu jd kaya sikit..hihihi..

    ReplyDelete
  11. biskut--> bole2..ambik kat kfc ek..byk plhan..yg tu xde pun sy punye..huhu..

    ReplyDelete
  12. cutenyer keta2 tu....

    salam kenal...hehe

    ReplyDelete
  13. syoknya kalau dapat makan free kan???..yg tak sedap pun jadi sedap...he..he...

    ReplyDelete
  14. akak!!
    na jugak!!!
    x aci mam sorang2 jer..
    hehe..kiddin..
    akk seswai la gn arih tu..
    hehe

    ReplyDelete
  15. beshnyer mkn free..
    len kaly kte nk itot gak ley?
    haha!
    nyebak je en..;p

    ReplyDelete
  16. eh. makan kfc dpt keta percuma yerk... aku nk gi mkn kfc la.. =P

    ReplyDelete
  17. posh76--> slamat berkenalan jugok posh76..

    akak--> tau xpe kak..kalau yg free ni xsedap mmg kan jd sedap..

    dik shaz--> arih tu dh ada awek n muda lg la dik..

    dik bella--> mai la dik..hehe..

    jezz--> mane de dpt percuma jezz..kena mkn set die then akan dapat beli kete dgn harga murah..kalau kete saje rm10 kut..xsure la..hihi..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar