Produk Terlaris Julai..

September 2, 2009

♥ Kesedihan melanda ♥

Pg ni aku mai keje mcm bese kul 9.30 sampai opis..dgn perasaan happy giler sb nk g somewhere balik keje nanti..dlm kul 4.00 aku dh nk kuo opis arinie..ok sampai je keje nie mcm bese aku duk usha2 blog korang dulu..then mcm bese la bg komen2 yg xberapa bernas tu..tgh duk layan blog nie tiba2 faziey skype aku....kalau korang masih ingat aritu aku adapost entry yg aku g temuduga spa kat tganu tu..aku pun g la tempat faziey kononnyer nk cek la kan..masukkan no ic aku then klik butang submit..bile tgk result duka cita dimaklumkan tu mmg dh frust giler la..ni kali ke-2 aku gagal kerja kerajaan..huhuu cedihnyer..mmg frust tp mungkin xrezeki lg kut..Insya Allah mungkin suatu ari nati kut tp ttp sedih..wlau sedih cmne skali pun aku tetap nk pergi somewhere tu ptg nie..doakan aku smpai destinasi tu ek..

p/s ==> hidup kena teruskan walaupun dlm kesedihan...hehe..

19 Orang Pengomen Tegar..:

  1. xpe..
    jgn berputus asa tuk mencuba lg..
    :-)
    huhuhu..kita pom xdpt gk..
    waaaa....

    ReplyDelete
  2. heheehe.. tu la harap2 dapat la satu ari nati...wish me luck k...hehehe...

    ReplyDelete
  3. usaha tangga kejayaan..jgn putus asa..insyaallah klu rezeki ader xkemana..so don't give up yer amy..

    ReplyDelete
  4. usaha tu tangga kejayaan, tangga tu usaha kejayaan... eh mane satu plak ni hehehehe...

    ReplyDelete
  5. kak win ==> betul tu kak win..

    syaf ==> thanks syaf..

    miji ==> ko ni ada je yg nk mencarut..eh mengarut..hehehe..

    ReplyDelete
  6. sy pun sedih gok mie..tp nk wat cmner..x dop rezeki lg.....

    ReplyDelete
  7. faziey ==> tu r.. 4 org geng kiter semua xdapat..org len cm senang je dpat keje krjn kan..kite ni pada hbs duit balik temuduga je..

    ReplyDelete
  8. Alor..dh xmo sdh2 lg..skrg lum ada rezeki lg..insyaallah nnt ada rezeki trus dpt tawaran bnyk2 lg dari kerajaan..

    ReplyDelete
  9. sian awk..tkpe..cuba lg...skrg ni tgh byk kosong kn keje gov?mintak terusss ok...?

    ReplyDelete
  10. nazyurin ==> xsedih dh..sb dh nk balik keje ni n g somewhere..hihii

    abg besi ==> ok abg besi..nati sy mintak terus k..doakan kejayaan sy..hihi..

    ReplyDelete
  11. mayb lom ad rzki ag 2..
    jgn give up yea.
    ;)

    ReplyDelete
  12. lor..releks lar amy..ramai lagi yang tak dpt amy..yg tak dpt temuduga langsung lagi lar..hampir nak putus harapan lagi lar sebab selalu dok isi borang spa dari selepas SPM smpai skrg x dpt...huhu..brusaha lagi yee..

    ReplyDelete
  13. x pe...sabar....rezeki tu tetap ade cuma cepat atau lambat je....jgn sedih2...hehehehe

    ReplyDelete
  14. sabar ekkkk...Cik Cookie 3kali intrvw br dapat.bkn rezeki kamooo lg.

    ReplyDelete
  15. Amy...jgn sedih2 yer...nanti boleh cuba lagi...banyak lagi peluang...mungkin kali ni bukan rezeki Amy..mana tau..esok2 rezeki Amy pulak....//D

    ReplyDelete
  16. walaweee..!!!!!!!!!!. aku marah ni.!! apasal aku org yang bawah mengkomen blog kamu.. :(
    lambat baca blog kamu la..

    ** jgn ah sedih2x.. i pon dah brapa kali pegi interview spa.. still x dpt.. :(

    ReplyDelete
  17. Bella ==> ye r bella..thanks bella..

    are'ja ==> tu r ja..ni dh 2x harap ke 3 dapat la..

    ilyah ==> mungkin kut..thanks ilyah..

    cookie devine ==> harap nsib sama dgn cik cookie..yg ke 3 dapt..hehe..

    kak azmiezas ==> betul tu akak..thanks a lot..

    ReplyDelete
  18. jezz ==> tu la jezz..bese u yg first coment..heehe..tp tu la xtau la ye nk cmne agi..nk surat sokongan dh bg dah tp still xdapat2 lg..aduh..poning..

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar