Produk Terlaris Julai..

August 13, 2009

Udang Masak Lada Hitam..

Udang masak lada hitam..semalam aku baca blog kak dayang..aku suke tgk blog dia smata2 nk tgk menu yg die masak hari2..aku pun berkenanlah udang masak lada hitam..nampak mcm best je..aku pun watlah keputusan nk masak udang mlm tu..lps waktu kerja smalam aku pun pergi lah pasar kat bawah opis aku nie..beli udang n apa yg patut la..lepas je mayang maghrib aku pun berperang la kat dapur tu..xpandai masak tp buat2 pandai je..terliur punya pasal..huhu..masak punya masak akhirnyer jadilah udang masak lada hitam aku wlaupun x sehebat yang kak dayang buat..cubalah ye kengkawan..hihi...best kpd yg suke black pepper..Nie lah gmbar Udang masak lada hitam yg aku buat mlm td..haha...

8 Orang Pengomen Tegar..:

  1. mcm sdp jer..bile nk msk bwk mai opis ni..kna bg kwn2 rase dulu mie..bru leh cube msk sendiri..hehe...

    ReplyDelete
  2. sedapp nyerr... paverat aku udang nih. tak kire ler masak aper pon.. ishk..~ wat laporr jerrk..

    ReplyDelete
  3. insya allah..kalu dpt duria runtuh..wakakaka..bukan pe mls nk masak pg2 wat mai opis..nati ada masa sy masakan ye faziey..hihihi..

    ReplyDelete
  4. mmg best jezz..ingatkan xnk buat tkut rugi je beli udang..akhirnyer jd gak..ok la tu..udang mmg fav sy jgk jezz..

    ReplyDelete
  5. nati r amy wat tuk kakwin tek neh...xtau la jd ke x..kakba rase doh..heheehee..

    ReplyDelete
  6. aku tak penah makan, tapi nak gak try, ko nak masak utk aku tak jezz??? hehehe

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar