Produk Terlaris Julai..

August 5, 2009

Dinner@Secret Recipe


Memandangkan mlm smalm aku naik bas dr tganu ke kl n pg tu terus pergi kerja so letih la nk masak then ambik keputsan tuk dinner kat secret resipe je mlm td..hehe..dh lama xmakan secret resipi ni..apa lg balik je keje terus ke secret resipi kat giant batu caves tu..yummy2 berselera giler makan…hehe..best bangat kena la dgn slogan dia..”Great Cakes…Good Food…” Simply The Place To Be”..hahaha..antara makanan aku order ialah..Mushroom Soup..fav aku tiap kali g secret recipe ni Grilled Black Paper Chicken n Tom Yam Kung..tuk air lak Ice blanded Mocha Espresso dgn Frest Watermelon..

9 Orang Pengomen Tegar..:

  1. nyum-nyum.. sedapnyer.. terliur nengok...

    ReplyDelete
  2. mentang2x la awal bulan.. amboi2x..~ perabis duit pulak yeee... nak kena nih.!!

    ReplyDelete
  3. hehehe.awl bulan la leh mkn best sikt..akhir bulan ikat perut..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Awal bulan milo satu....kak
    Tengah bulan milo tabur....kak
    Akhir bulan serbuk milo je....kak

    ReplyDelete

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih coz sudi komen blog amy..
Lain kali komen la lagi..hehe..

Iklan Berbayar