Produk Terlaris Julai..

August 13, 2009

Udang Masak Lada Hitam..

Udang masak lada hitam..semalam aku baca blog kak dayang..aku suke tgk blog dia smata2 nk tgk menu yg die masak hari2..aku pun berkenanlah udang masak lada hitam..nampak mcm best je..aku pun watlah keputusan nk masak udang mlm tu..lps waktu kerja smalam aku pun pergi lah pasar kat bawah opis aku nie..beli udang n apa yg patut la..lepas je mayang maghrib aku pun berperang la kat dapur tu..xpandai masak tp buat2 pandai je..terliur punya pasal..huhu..masak punya masak akhirnyer jadilah udang masak lada hitam aku wlaupun x sehebat yang kak dayang buat..cubalah ye kengkawan..hihi...best kpd yg suke black pepper..Nie lah gmbar Udang masak lada hitam yg aku buat mlm td..haha...

August 5, 2009

Dinner@Secret Recipe


Memandangkan mlm smalm aku naik bas dr tganu ke kl n pg tu terus pergi kerja so letih la nk masak then ambik keputsan tuk dinner kat secret resipe je mlm td..hehe..dh lama xmakan secret resipi ni..apa lg balik je keje terus ke secret resipi kat giant batu caves tu..yummy2 berselera giler makan…hehe..best bangat kena la dgn slogan dia..”Great Cakes…Good Food…” Simply The Place To Be”..hahaha..antara makanan aku order ialah..Mushroom Soup..fav aku tiap kali g secret recipe ni Grilled Black Paper Chicken n Tom Yam Kung..tuk air lak Ice blanded Mocha Espresso dgn Frest Watermelon..

Iklan Berbayar